Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Ανδρέας Κορέτζελος: Φοβάμαι θα χυθεί αίμα για τη ΛΑΡΚΟ!

Πόλεμο με την κυβέρνηση είναι αποφασισμένοι να ανοίξουν και οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ. 
 
Ο πρόεδρος του σωματείου Ανδρέας Κορέτζελος πρόεδρος της ΔΑΚΕ Φθιωτιδας δηλώνει ότι ο ίδιος το επόμενο χρονικό διάστημα και μετα την σημερινή κυβερνητική σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομίας όπου δεν έχουν προσκληθεί, παρότι το ζήτησαν γραπτώς, θα αποχωρήσει από την ΔΑΚΕ και θα διαλύσει την οργάνωση της Φθιώτιδας.
 
Δυστυχώς δεν μας αφήνουν κανένα περιθώριο και οι τίτλοι του τέλους της εταιρίας είναι ορατοί τόνισε. Παράλληλα ο κ. Κορέτζελος απάντησε και στις αιτιάσεις που διατυπώθηκαν εναντίον του ότι σε περίοδο κρίσης για την εταιρία εκείνος συμφώνησε στην πρόσληψη προσωπικού και παράλληλα δέχτηκε να λάβει προσωπικά προαγωγή.
 
Είναι αληθείς μεν οι πληροφορείς δόλιος όμως ο σκοπός της διαρροής τους είπε ο κ. Κορέτζελος. Προσλήφθηκαν άτομα γιατί δεν θέλουμε άλλα θύματα συναδέλφους στη ΛΑΡΚΟ από τα ατυχήματα που συμβαίνουν συχνά, όσο για την προσωπική του προαγωγή ήταν δίκαιη και νόμιμη αφού κατέλαβε την θέση συναδέλφου του που αποχώρησε και έπρεπε αυτή να καλυφτεί, ο ίδιος διέθετε αυτές τις προϋποθέσεις προαγωγής του, αλλά πρόσθεσε αυτή δεν είναι η ουσία γιατί αυτοί που τα κυκλοφορούν προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τους πολίτες και τους εργαζόμενους από τον κοινό αγώνα για την σωτήρια της ΛΑΡΚΟ, δεν θέλω είπε να γίνω μάντης κακών αλλά φοβάμαι ότι σε αυτές τις αντιδράσεις μας πιθανόν να χυθεί και αίμα.

lamiafm1

3 σχόλια:

  1. ΟΙ ΠΛΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΔΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ. ΑΥΤΑ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΤΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O ΑΡΧΙΤΕΜΠΕΛΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΓΩ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ 3,000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΝΑ ΤΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΤΣΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ.ΠΡΟΑΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.ΟΙ ΕΡΓΟΔΗΓΟΙ Β ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΕΦΟΣΟΝ Ο ΕΡΟΔΗΓΟΣ Α ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΧΡΟΝΙΑΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΤΟΥ Α/Φ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΗΡΕ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΕΡΓΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ.ΣΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗΛΑ ΤΑ ΥΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ,ΓΙΑ ΒΑΡΔΙΕΣ,ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΛΟΥΣ ΤΕΧΝΙΤΕΣ.ΟΥΤΕ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΟΥΤΕ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΕΤΣΙ ΩΣ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ.ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΕΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΙΔΙΩΤΗΣ.ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΝΤΩΝΕΤΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΕ 3 ΚΑΙ 4 ΧΙΛ ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΠΙΑ ΤΑΞΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.ΕΣΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΛΕΥΕΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΧΑΣΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πες τα χρυσοστομε εχουν να κλαψουν μανουλες εχουν να πεσουν πολλες κλωτσιες παραιτηθουν δεν παραιτηθουν τις κλωτσιες δεν τις χανουν κι αν ερθει και καποιος ιδιωτης που ακουγεται παλιος γνωριμος τοτε να δεις κλωτσιδι που θα πεσει γιατι ξερει πολυ καλα τις σκατοφατσες αυτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου