Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Α. Διαμαντάρας: Ο θεσμός των «Θερμοπυλίων» πλέον έχει καθιερωθεί και πρέπει να αναδείξουμε και να επεκτείνουμε περαιτέρω

Σε κοινή συνέντευξη τύπου που έδωσαν οι φορείς της Φθιώτιδας παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κος Α. Διαμαντάρας, για τη διοργάνωση «Θερμοπύλεια 2013». 

Πέντε χρόνια συμπληρώνουν φέτος οι εκδηλώσεις «Θερμοπύλεια», που πλέον αποτελούν θεσμό για την Λαμία και όχι μόνο. 

Το διήμερο 6 και 7 Σεπτεμβρίου ο ιστορικός χώρος και η ευρύτερη περιοχή θα βρεθούν στο επίκεντρο καθώς έχουν προγραμματιστεί ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις με κορυφαία τη συναυλία του Θάνου Μικρούτσικου. 

Φέτος όλοι οι φορείς της Φθιώτιδας ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα κοινό σκοπό, που δεν είναι άλλος από την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής. 

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου στο κέντρο ιστορικής ενημέρωσης Θερμοπυλών θα παρουσιασθεί το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ της ΙΔ εφορίας κλασικών αρχαιοτήτων και του Τεχνικού Επιμελητηρίου για την περαιτέρω ήπια ανάπτυξη της περιοχής.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κος Α. Διαμαντάρας από την πλευρά του τόνισε ότι ο θεσμός των «Θερμοπυλίων» έχει πλέον καθιερωθεί ως ένας σοβαρός θεσμός που πρέπει να αναδείξουμε και να επεκτείνουμε περαιτέρω. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου