Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015

Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ: Φύσηξε ισχυρός άνεμος αλλαγής

  
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015
   
Στις 25 Ιανουαρίου ο λαός μίλησε και έδωσε καθαρή εντολή στο ΣΥΡΙΖΑ για αριστερή διακυβέρνησηΗ Ελλάδα γύρισε σελίδα. Πραγματοποιήθηκε το πρώτο βήμα της ανατροπής. Από σήμερα αφήνουμε πίσω  τη καταστροφική λιτότητα, τα μνημόνια,  το φόβο, τις πολιτικές υποτέλειας, την Ελλάδα των οικονομικών ελίτ,  της διαφθοράς  και του αυταρχισμού.

Στην Ευρώπη αρχίζει να φυσάει ένας ισχυρός άνεμος αλλαγής.

Στη Φθιώτιδα ο ΣΥΡΙΖΑ πέτυχε την ανατροπή  και  αναδείχτηκε πρώτη δύναμη με ποσοστό  35,71% εκλέγοντας για πρώτη φορά στα κοινοβουλευτικά χρονικά  τέσσερις (4)  βουλευτές της Αριστεράς.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη τους φίλους  και  τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος  οι οποίοι στη σύντομη προεκλογική περίοδο έδωσαν  με αυταπάρνηση και σοβαρότητα,  ήθος και αισιοδοξία την εκλογική  μάχη    ώστε να φτάσουν  η φωνή  και οι θέσεις του  ΣΥΡΙΖΑ στις γειτονιές, στα χωριά και στους χώρους δουλειάς,  σε όλο το Νομό.
  
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα όλους τους πολίτες της Φθιώτιδας, οι οποίοι αψηφώντας την κινδυνολογία και τα εκβιαστικά διλήμματα ανάδειξαν το ΣΥΡΙΖΑ με μεγάλη διαφορά πρώτη δύναμη στη Φθιώτιδα.
  
Θέλουμε ακόμη να υπογραμμίσουμε ότι  η ιστορικών διαστάσεων εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι νίκη ενός κόμματος. Είναι νίκη όλου του λαού  που ελπίζει και αγωνίζεται για την Ελλάδα της Δημοκρατίας, της Αξιοπρέπειας της Αλληλεγγύης
 
Από σήμερα  αρχίζει το δύσκολο έργο της νέας κυβέρνησης κοινωνικής σωτηρίας.  Για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, την επανεκκίνηση της οικονομίας, την επανάκτηση της εργασίας, για τη θεσμική και δημοκρατική ανασυγκρότηση του κράτους, για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.  

Παράλληλα αρχίζει η μάχη για την ουσιαστική διαπραγμάτευση  της νέας κυβέρνησης με τα θεσμικά όργανα της ΕΕ  για μια δίκαιη, αμοιβαία επωφελή και βιώσιμη λύση για το χρέος, για να βγει η Ελλάδα από τον φαύλο κύκλο της υπερχρέωσης, για να επιστρέψει η Ευρώπη στη σταθερότητα, στην ανάπτυξη, στην κοινωνική συνοχή που αποτέλεσαν ιδρυτικές της αρχές και αξίες.

Είναι αυτονόητο ότι η λαϊκή στήριξη και κινητοποίηση αποτελεί πρωταρχικής σημασίας προϋπόθεση για τις αναγκαίες ρήξεις με τα οικονομικά συμφέροντα, με  τις δυνάμεις της οπισθοδρόμησης και διαπλοκής μέσα και έξω από τη χώρα,  για τη νικηφόρα πορεία του έργου της αριστερής κυβέρνησης.   Γνωρίζουμε  ότι η οι πολίτες δεν μας έδωσαν λευκή επιταγή . Σταθερή μας επιδίωξη είναι η κινητοποίηση του λαού και η ενεργός συμμετοχή του για να κάνουμε πράξη όσα υποστηρίζουμε και ονειρευόμαστε.  ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να δώσουμε δύναμη και περιεχόμενο στην ΕΛΠΙΔΑ. 

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΣΥΡΙΖΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου