Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015

Τον ΟΑΕΔ στη Λαμία επισκέφθηκε ο Χρήστος Σταϊκούρας


Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών και Υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, επισκέφθηκε, σήμερα το πρωί, τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), στη Λαμία, και είχε συνάντηση με τον επικεφαλής του, κ. Καρακάντζα, και τα στελέχη του.

Ενημερώθηκε για τις ειδικές δράσεις και τις ενεργητικές πολιτικές για την ενίσχυση της απασχόλησης, που υλοποιεί ο ΟΑΕΔ, καθώς και τα προβλήματα, λειτουργικά και εργασιακά, που αντιμετωπίζει.

Επίσης, συζητήθηκαν θέματα οικονομικής πολιτικής, ανάπτυξης και απασχόλησης για τη χώρα και, ειδικότερα, τη Φθιώτιδα.

Διαπιστώθηκε ότι η δημοσιονομική σταθεροποίηση που επιτεύχθηκε, δημιούργησε τις προϋποθέσεις για την έναρξη της ανάκαμψης της οικονομίας, με αποτέλεσμα η ανεργία, αν και οριακά, να υποχωρεί.

Βέβαια, εξακολουθεί να παραμένει πολύ υψηλή.


Ο κ. Σταϊκούρας επεσήμανε ότι η βιώσιμη αντιμετώπιση του προβλήματος μπορεί να εξασφαλιστεί μόνο μέσα από την προώθηση της αναπτυξιακής διαδικασίας, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει και δεν πρέπει επ’ ουδενί, με πειραματισμούς, να ανακοπεί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου