Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015

Εξάμηνη σύμβαση - παράταση για τη μίσθωση του μεταλλείου Λάρυμνας υπέγραψε το ΥΠΕΚΑ

    
Εξάμηνη παράταση στην εκμίσθωση της παραχώρησης μεταλλείου στη Λάρυμνα στη ΛΑΡΚΟ, προκειμένου να διευθετηθεί άμεσα και προσωρινά το θέμα που έχει ανακύψει με τη λήξη της μίσθωσης, δίνει απόφαση του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, μεταφέροντας έτσι ουσιαστικά τις αποφάσεις για την υπόθεση στην κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές της Κυριακής.
  
Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε το ΥΠΕΚΑ, υπογράφηκε χθες από τον υπουργό απόφαση που εγκρίνει την υπογραφή σύμβασης με την εταιρεία ΛΑΡΚΟ για την εκμίσθωση της παραχώρησης μεταλλείου στη Λάρυμνα του νομού Φθιώτιδας, όπου είναι κατασκευασμένο το μεταλλουργικό της εργοστάσιο.

Η χρονική διάρκεια είναι έξι μήνες, ώστε να παρασχεθεί χρονικό περιθώριο στην κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου για τη συνολική ρύθμιση του θέματος, επ ωφελεία του δημοσίου συμφέροντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου