Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2015

Ευχαριστήριο του νέου Δ.Σ. του Αγροτικού Ελαιουργικού Συνεταιρισμού Λοκρίδας « Η ΕΝΩΣΗ»ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΛΟΚΡΙΔΑΣ
«Η ΕΝΩΣΗ»

   
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
  

    Το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Ελαιουργικού Συνεταιρισμού Λοκρίδας « Η ΕΝΩΣΗ» ευχαριστεί όλους τους Λοκρούς Aγρότες για την μεγάλη συμμετοχή και συμπαράσταση στις εκλογές της  3ης Ιανουαρίου 2015 για την ανάδειξη του Δ.Σ, του Εποπτικού Συμβουλίου και των Αντιπροσώπων σε άλλες Συνεταιριστικές Οργανώσεις.

   Το Δ.Σ της «ΕΝΩΣΗΣ» δηλώνει ότι θα προασπίσει με κάθε τρόπο και μέσο τα συμφέροντα των αγροτών της περιοχής, τιμώντας την εμπιστοσύνη των αγροτών.
   

   Η «ΕΝΩΣΗ» θα ξεκινήσει άμεσα τις διαδικασίες του Ο.Σ.Δ.Ε μειώνοντας τις οικονομικές επιβαρύνσεις που υπήρχαν ως τώρα και καλεί όλους τους αγρότες και τους συνεταιρισμούς να είναι κοντά στην «ΕΝΩΣΗ» για την διασφάλιση των συμφερόντων τους και την απόκρουση όλων των αρνητικών πολιτικών που εφαρμόζονται με διάφορους τρόπους.

                                                  Το Δ.Σ της «ΕΝΩΣΗΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου