Παρασκευή, 9 Ιανουαρίου 2015

Αναγγελία της υποψηφιότητας, του Κ.Κουτσογιαννακόπουλου, ως Βουλευτή του Ν. Φθιώτιδας

   
Με την επίσημη ανακοίνωση των ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας για τις επερχόμενες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, ξεκινά και επίσημα ένας δύσκολος μα αναγκαίος αγώνας.  


Ένας αναγκαίος αγώνας στον οποίο συγκρούονται:
δύο διαφορετικές αντιλήψεις,  δύο ετερώνυμες νοοτροπίες, δύο εκ διαμέτρου αντίθετες κοσμοθεωρίες.
Η αληθινή υπευθυνότητα τίθεται ενάντια στη διαχρονική γάγγραινα του ανεύθυνου λαϊκισμού και η εθνική υπόληψη ενάντια στην απειλή της ευρωπαϊκής ανυποληψίας και της εθνικής χρεωκοπίας. 

Η 25η Ιανουαρίου αποτελεί ένα ιστορικό εθνικό μεταίχμιο, στο οποίο ο λαός πρέπει να αποφασίσει σε τι χώρα θέλει:

να δημιουργήσει και να καινοτομήσει,  να ζήσει με αυτάρκεια και σιγουριά,  να πορευτεί με εθνική αξιοπρέπεια και σταθερότητα,  να προστατεύσει τις δικές του θυσίες  να δώσει σάρκα και οστά στις δικές του ελπίδες.   

Σε αυτή την πορεία μιλάμε με τη γλώσσα της αλήθειας και της υπευθυνότητας, που αδικήθηκε στο παρελθόν από τα κίβδηλα ψέματα και την υποσχεσιολογία. Ο Έλληνας και η ελληνίδα υπέστη όλα αυτά τα χρόνια αυτή την αδικία και δεν χρειάζεται να τη βιώσει πια! 

Στο επόμενο διάστημα:
Μαζί θα συζητήσουμε με ειλικρίνεια, χωρίς εύκολα συνθήματα και χωρίς ανέξοδες «κορώνες». Μαζί θα μιλήσουμε με καθαρή φωνή για το που ήμασταν και από που ξεκινήσαμε την προσπάθεια της εθνικής ανατάσεως. Μαζί θα μιλήσουμε για το πώς στυλώσαμε τη χώρα στα πόδια της. Μαζί θα συνδιαμορφώσουμε την προοπτική για το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας. Μαζί θα προχωρήσουμε.  
ΌΧΙ ΜΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥΣ,  ΌΧΙ ΜΕ ΕΠΙΠΟΛΑΙΑ ΡΙΣΚΑ, αλλά  ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ,  ΜΕ ΓΝΩΣΗ  ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Με αυτές τις  σκέψεις ανταποκρίνομαι στο εθνικό καθήκον και θέτω εκ νέου την Υποψηφιότητα μου για Βουλευτής του Νομού Φθιώτιδας.

Τέλος, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τη Νέα Δημοκρατία, τον πρόεδρο μας Αντώνη Σαμαρά, για τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του κόμματος και όλους εκείνους που θα συμμετάσχουμε μαζί, ενεργά σ’ αυτή την προσπάθεια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου