Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016

Δήμος Λοκρών: Συμμετοχή τοπικών επιχειρήσεων στο 1ο Ελληνοκινεζικό Φόρουμ
Αταλάντη, 05/10/2016
ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                   
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                                     
ΝΟΜΟΣ  ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ                                                                             
Ταχ. διεύθυνση: Πλατεία Δημαρχείου
Τ.Κ:   35200 –Αταλάντη
ΤΗΛ.: 2233022374 – 81015
FAX: 22330-22606   Σας ενημερώνουμε ότι η Αμφικτυονία Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων μέλος της οποίας είναι και ο Δήμος Λοκρών , συνδιοργανώνει σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας το 1ο Ελληνοκινεζικό Φορουμ (1st Greek – Chinese Forum).

  Το Forum πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 11 Νοεμβρίου 2016 ,  ώρα 12:00 – 17:00 στο Ζάππειο Μέγαρο κι έχει ως θέμα τις  “Δημιουργικές Βιομηχανίες” (Creative Industries).

 Στόχος του Forum είναι η σύσφιξη των σχέσεων και η στενότερη οικονομική και πολιτιστική συνεργασία μεταξύ των Δήμων των δυο χωρών.
Στο πλαίσιο αυτό κρίνεται ως  ιδιαίτερα σημαντική η συμμετοχή τοπικών επιχειρήσεων με εξαγωγικό χαρακτήρα , καθώς ενθαρρύνονται πιθανές συνεργασίες και συμφωνίες.
   
  Τονίζουμε ότι στην εκδήλωση θα παραστούν περίπου 100 δήμαρχοι και επιχειρηματίες από την Κίνα οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν συναντήσεις B2B (Business to Business) με Έλληνες Δημάρχους και επιχειρηματίες.


  Κατόπιν των ανωτέρω παρακαλούμε να μας δηλώσετε τυχόν ενδιαφέρον σας για συμμετοχή στο εν λόγω Forum  το συντομότερο δυνατόν.

  Στην περίπτωση αυτή είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή σας η κοινοποίηση του εταιρικού προφίλ της επιχείρησής σας στα email : dimatal1@yahoo.gr και amphictiony@gmail.com .

  Σημειώνεται ότι το κόστος της διοργάνωσης του συνεδρίου καλύπτεται από την κινεζική Πρεσβεία και το Marathon Foundation , ενώ δεν προβλέπεται κόστος συμμετοχής.ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου