Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016

Αγροτικά και υγεία στο επίκεντρο της περιοδείας κλιμακίου της ΝΔ στη ΦθιώτιδαΠεριοδεία στη Φθιώτιδα πραγματοποίησαν την Τρίτη 11 Οκτωβρίου στελέχη της ΝΔ κάνοντας επισκέψεις σε μονάδες αγροτικής παραγωγής και μεταποίησης αλλά και στο νοσοκομείο Λαμίας.
Στην επίσκεψη τους στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της Ενωσης Θανάση Παπαθανασόπουλο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ακούγοντας από τους πλέον ειδικούς τα προβλήματα των αγροτών όπως είχαν την ευκαιρία να τα αναπτύξουν στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου που είχε βρεθεί στη Λαμία πριν μία εβδομάδα.   Στο νοσοκομείο της Λαμίας ενημερώθηκαν από  τον  διοικητή του  Παναγιώτη Ζυγούρη για τα προβλήματα υποστελέχωσης που αντιμετωπίζει.
Ο βουλευτής Μάριος Σαλμάς που μετείχε στο κλιμάκιο σχολίασε πως δυστυχώς η κατάσταση είναι πολύ επιβαρυμάνη αλλά η κυβέρνηση ζει σε εικονική πραγματικότητα.
  
  
ΣΤο κλιμάκιο μετείχαν επίσης ο βουλευτής Χρήστος Σταϊκούρας, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Φθιώτιδας Στέλιος Κανέλος, ο πρόεδρος της Περιφερειακής Οργάνωσης Δημήτρης Δρακάκης, η πρώην βουλευτής Ελένη Μακρή -Θεοδώρου, ο πρώην Δήμαρχος Γιώργος Κοτρωνιάς και κομματικά στελέχη.
Η  Νέα Δημοκρατία  καταγράφει προβλήματα, ακούει προτάσεις και διαμορφώνει σταδιακά το κυβερνητικό της πρόγραμμα, τόνισε στον FM-1 ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Στέλιος Κανέλλος και προσθεσε: Ο πρωτογενής τομέας είναι αυτός που θα βοηθήσει στην προσπάθεια ανάκαμψης  της οικονομίας και αυτό πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε όλοι.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου