Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΘΗΛΗΣ - ΛΑΜΙΑΣ



  
ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΑΝΘΗΛΗΣ - ΛΑΜΙΑΣ


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ
ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ


Σήμερα τα ξημερώματα αστυνομικές δυνάμεις μαζί με ασφαλίτες, με παρουσία και εντολή εισαγγελέα, περικύκλωσαν το σχολικό συγκρότημα που στεγάζει το 6ο και 5ο Λύκειο Λαμίας, προκειμένου να καταστείλουν την κατάληψη των μαθητών και παιδιών μας, τα οποία διεκδικούν το δικαίωμα στη μόρφωση και το δικαίωμα να αγωνίζονται για το μέλλον τους.

Προχώρησαν σε συλλήψεις των μαθητών και ενός  γονέα περνώντας του χειροπέδες, με τραμπούκικες και βίαιες μεθόδους  απομάκρυναν τον κόσμο που πήγε να συμπαρασταθεί στα παιδιά και να αποτρέψει τη σύλληψη τους. Και όλα αυτά τα έκαναν αστυνομικοί και εισαγγελέας  για να κάμψουν το ηθικό τους και να τους δώσουν ένα μάθημα «ότι κανείς δεν επιτρέπεται να βγαίνει έξω από το μαντρί τους»  .

Όλη αυτή η κίνηση είναι η συνέχεια της πολιτικής  της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ  ΑΝΕΛ να καταστέλλει τον οποιοδήποτε αγώνα και διεκδίκηση που αμφισβητεί τις επιλογές τους, οι οποίες μας οδηγούν στη φτώχεια και την εξαθλίωση, σπέρνοντας την απογοήτευση.

Πέρσι οι αγρότες, πριν λίγο καιρό οι συνταξιούχοι, τώρα τα παιδιά μας!

Τους δηλώνουμε ότι εμείς ως αγρότες και ως γονείς θα σταθούμε δίπλα στα παιδιά μας και δίπλα σε οποιαδήποτε λαϊκή κινητοποίηση, που στόχο θα¨χει να διεκδικεί την ικανοποίηση των αναγκών μας.

Τους δηλώνουμε ότι θα μας βρουν απέναντί τους εάν τολμήσουν να προχωρήσουν σε διώξεις μαθητών και γονέων.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου