Τρίτη, 29 Μαΐου 2018

ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ: Ανακοίνωση για την πρόσληψη 4 Ναυαγοσωστών
Ο Δήμος Λοκρών, με τις περισσότερες γαλάζιες σημαίες στη Φθιώτιδα, ανακοίνωσε την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόµων ΠΕ ή ∆Ε ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ µε διάρκεια απασχόλησης τριών(3) µηνών, για την κάλυψη αναγκών του λόγω των υποχρεώσεων που απορρέουν από τη νοµοθεσία για τις παραλίες µε την Γαλάζια Σημαία.

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να καταθέσουν αίτηση συνοδευόµενη από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, την απαιτούµενη άδεια, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και µε φωτοαντίγραφο αστυνοµικής ταυτότητας στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:
 
∆ήµος Λοκρών – Γραφείο Προσωπικού Πλ. ∆ηµαρχείου, ΤΚ 35200 ΑΤΑΛΑΝΤΗ,τηλ:22330-22374 & 2233350338 και αρµόδιος για την παραλαβή είναι ο υπάλληλος ∆ηµητρίου Κων/νος κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες.
 
Προθεσµία υποβολής αιτήσεων πέντε (5) εργάσιµων ηµερών αρχοµένης από την επόµενη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του ∆ήµου µας.

Περισσότερα στοιχεία δείτε ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου