Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Δήλωση Σαρακιώτη για το επίδομα επανασύνδεσης κομμένων παροχών ρεύματος





Με δήλωσή του, ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης υπενθυμίζει την απόφαση του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, η οποία υπογράφηκε τον περασμένο Φεβρουάριο και προβλέπει τη χορήγηση επιδόματος επανασύνδεσης σε καταναλωτές με αποσυνδεδεμένες παροχές ηλεκτρονικής ενέργειας:

«Από την καθημερινή συναναστροφή μου με τους πολίτες διαπιστώνω ότι η ενημέρωσή τους, σχετικά με το επίδομα επανασύνδεσης ρεύματος έως 6.000 ευρώ, το οποίο μπορούν να λάβουν ως καταναλωτές με κομμένες παροχές, είναι δυστυχώς ελλιπής
Η απόφαση του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, η οποία είναι σε ισχύ ήδη από τον περασμένο Φεβρουάριο, αποσκοπεί στην ενίσχυση των συμπολιτών μας με χαμηλά εισοδήματα
Δυστυχώς, πολλοί εξ αυτών δε γνωρίζουν ότι διαθέτουν τη συγκεκριμένη δυνατότητα και δε διεκδικούν το δικαίωμα, που τους δίνει η υπουργική απόφαση. Θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι σε αρκετούς Δήμους της χώρας έχουν ήδη συσταθεί οι προβλεπόμενες από την υπουργική απόφαση Επιτροπές, με αρμοδιότητα να εξετάζουν τα σχετικά αιτήματα και στις οποίες οι πολίτες με κομμένο ρεύμα λόγω οφειλών προς τη Δ.Ε.Η. μπορούν να απευθύνονται για να λάβουν το εφάπαξ επίδομα επανασύνδεσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου