Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

ΚΛΟΠΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΑΓΑΝΑ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Την Κυριακή 27 Μάη 2018 που τα χορευτικά τμήματα των συλλόγων: “Θεσσαλών” από την παραλία Διστόμου, “Μέλισσα” από το Μαρτίνο και ο δικός μας ”Αγρότης”, θα χόρευαν παραδοσιακούς χορούς για το πανηγύρι μας ανακαλύψαμε πως η 10κάναλη κονσόλα ήχου (Soundcraft) και ο ενισχυτής ήχου (Nad T737) που ήταν μέσα στο Κτήριο Πολλαπλών Χρήσεων, είχαν κάνει φτερά... Κάποιοι τα χρειάστηκαν και ξέχασαν να μας ρωτήσουν για να τα πάρουν. Επίσης ξέχασαν να μας τα επιστρέψουν!!!

Στην τελευταία εκδήλωση που χρησιμοποιήθηκαν ήταν στη γιορτή του Δημοτικού Σχολείου Τραγάνας για την 25η Μαρτίου. Τα μηχανήματα αυτά μαζί με τα ηχεία και τον προτζέκτορα είχαν αγοραστεί εδώ και δέκα χρόνια από τον Πολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Τραγάνας με χρήματα που είχαν μαζευτεί από εκδηλώσεις, συνδρομές των μελών μας και της κοινότητας Τραγάνας.

Με αυτά γίνονταν οι γιορτές του Δημοτικού Σχολείου και οι εκδηλώσεις μας (προβολές για μικρούς και μεγάλους, μουσικές εκδηλώσεις, κ.ά.) Με λίγα λόγια ήταν περιουσία των κατοίκων του χωριού μας, των παιδιών μας, των εγγονών μας.

Η πράξη αυτών που άπλωσαν τα χέρια τους στον εξοπλισμό μας μπορεί να χαρακτηριστεί ανάλογα...
Λυπούμαστε πάρα πολύ...
Η πικρία μεγάλη όχι όμως και η απογοήτευση. Είμαστε εδώ για να αποδεικνύουμε, κόντρα στην αδιαφορία πολλών, πως συλλογικά άλλος λίγο άλλος πολύ δουλεύουμε καθημερινά με στόχο να βάζουμε, έστω, ένα πολιτιστικό λιθαράκι τη φορά.

Θέλουμε τα μηχανήματά μας πίσω. 

Ζητάμε όποιος γνωρίζει κάτι να μας ενημερώσει...ή να τα επιστρέψει.



ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΑΓΑΝΑΣ
“ΑΓΡΟΤΗΣ”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου