Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Ο Ν.Λιόλιος για την Ημερίδα στην Αταλάντη «Ελληνική Κτηνοτροφία, Προβλήματα και Προοπτικές»




Ημερίδα για την κτηνοτροφία, τις προοπτικές και τα προβλήματά της , διοργανώνει ο Δήμος Λοκρών  σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Σύνδεσμο Ελληνικής Κτηνοτροφίας,  την προσεχή Τρίτη 5 Ιουνίου και ώρα 11:00 π.μ  στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου στην Αταλάντη.
  
Στην ημερίδα έχουν κληθεί ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αποστόλου, οι Βουλευτές του Νομού, αυτοδιοικητικά στελέχη των Δήμων της Περιφέρειας Στερεάς,  ειδικοί επιστήμονες καθώς και τα συλλογικά σχήματα των κτηνοτρόφων. 

Ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Λιόλιος αναφερόμενος στην ημερίδα τόνισε τα παρακάτω:

 

«Ο πρωτογενής τομέας και ιδιαίτερα η κτηνοτροφία  αποτελεί έναν από τους κυρίαρχους πυλώνες παραγωγικής ανάπτυξης της χώρας μας και  λειτουργεί καθοριστικά στην διαμόρφωση της οικονομικής δραστηριότητας στην ύπαιθρο . Δυστυχώς στην σημερινή συγκυρία τα προβλήματα που προέρχονται από τις συνεχείς μειώσεις των τιμών σε αιγοπρόβειο γάλα και κρέας είναι αξεπέραστα.
  
Είναι επιτακτική η ανάγκη ενεργοποίησης των κτηνοτρόφων , διαφορετικά είναι ορατός ο κίνδυνος της οικονομικής τους καταστροφής . 
 
Στο πλαίσιο αυτό καλούμε όλους στις 11:00 π.μ της Τρίτης 5 Ιούνη στο Δημαρχείο Λοκρών στην Αταλάντη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου