Τρίτη, 5 Ιουνίου 2018

“‘Εφυγε” από την ζωή η Αθανασία Καβάλα | Η Λοκρίδα έχασε μια σπουδαία αγωνίστρια

Μια σπουδαία γυναίκα έφυγε από την ζωή συγκλονίζοντας την τοπική κοινωνία της Λοκρίδας και όλης της Φθιώτιδας.Υπήρξε ιδρυτικό μέλος για τον Επιμορφωτικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Μαρτίνου “Η Μέλισσα”  και  Πρόεδρος του Συλλόγου  για πολλά χρόνια ενώ παράλληλα ήταν και πρόεδρος του Παραρτήματος Λοκρίδας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας 
Υπήρξε πρότυπο κοινωνικής προσφοράς, αλληλεγγύης και αφοσίωσης στον άνθρωπο και τον πολιτισμό με μεγάλο κοινωνικό και πολιτιστικό έργο.

Μέσω μιας λιτής ανακοίνωσης στο προφίλ της στο facebook έγινε γνωστό ότι πέθανε η οδοντίατρος Αθανασία Καβάλα, πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου γυναικών Μαρτίνου «Η μέλισσα» και πρόεδρος της «αντικαρκινικής εταιρίας Λοκρίδας» επί δεκαετίες.
Η δράση της πολυποίκιλη δεν σταμάτησε ποτέ.
Την τελευταία εβδομάδα νοσηλευόταν μέχρι και σήμερα στις 12 το μεσημέρι όταν έχασε την μάχη με την σπάνια αυτοάνοση ασθένεια Θρομβοπενική Πορφύρα. 


Δεκάδες είναι τα συλληπτήρια μηνύματα στο προφίλ της στο facebook ενώ πολλοί δεν μπορούν να πιστέψουν το χαμό της. 


Η λιτή ανακοίνωση του διαχειριστή πλέον της σελίδας της στο facebook σήμερα το μεσημέρι αναφέρει:
Η αγαπημένη σας φίλη, Αθανασία Πατσιόγιαννη-Καβάλα, απεβίωσε. Ο ενταφιασμός θα γίνει την Τετάρτη 06-06-2018 και ώρα 13:00 στο Μαρτίνο Φθιώτιδος.

1 σχόλιο:

  1. ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ ΤΣΕΛΕΜΑΡΚΟΣΤετάρτη, Ιουνίου 06, 2018

    Η παρακαταθήκη που άφησες είναι τεράστια, η κληρονομιά ανυπολόγιστη, η δικιά μας ευθύνη για τη συνέχιση του έργου σου μεγάλη. Είθε να βρεθούν συνεχιστές της προσφοράς και του έργου σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου