Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Συλλήψεις για καλλιέργεια χασίς στην Αταλάντη




Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στην Αταλάντη Φθιώτιδας, κατηγορούμενοι για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών και του τελωνειακού κώδικα.Κατασχέθηκαν δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως και μέτρων, ποσότητες κάνναβης και αδασμολόγητου καπνού, καθώς και ναρκωτικά δισκία.

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λοκρών, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, συνελήφθησαν χθες (12-06-2018) μεσημβρινές ώρες στην Αταλάντη Φθιώτιδας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 51 και 38 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών, καθώς και για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, μετά από νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους, αλλά και στην κατοχή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  
• (32) δενδρύλλια κάνναβης, στο στάδιο της ανάπτυξης μετά πλήρους ριζικού συστήματος, ύψους από (40) εκατοστά έως και (2) μέτρα, τα οποία καλλιεργούνταν στον αύλιο χώρο της οικίας. 
• ποσότητα κάνναβης, βάρους (66,3) γραμμαρίων,  
• (3) νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, συνολικού μεικτού βάρους (639,7) γραμμαρίων, καθώς και 
• (3) δισκία φαρμακευτικού σκιάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.


Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, ενώ την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Λοκρών.




2 σχόλια:

  1. ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΚΑΝΑΒΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΗΣ NOVARTIS ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΑΝΕ;ΑΥΤΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΦΥΤΕΨΑΝΕ ΧΑΣΙΣΟΔΕΝΔΡΑ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΣΙΚΛΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ;ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΣΑΡΑΚΙΩΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου