Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Ποιος βουλευτής Φθιώτιδας ήταν μεταξύ των καλεσμένων του Αντώνη Λιβάνη;




Ο Πρωθυπουργός με όλο σχεδόν το υπουργικό συμβούλιο, παλιοί και νέοι «σύντροφοι» του ΠΑΣΟΚ βρέθηκαν στο σπίτι του γνωστού εκδότη για την ονομαστική του εορτή.

Στο σπίτι του Αντώνη Λιβάνη, όπου βρέθηκαν προκειμένου να του ευχηθούν για την ονομαστική του εορτή, συναντήθηκαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά.

Υπουργοί, βουλευτές αλλά και ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ μετέτρεψαν την κοινωνική εκδήλωση σε σύναξη της ευρύτερης κεντροαριστεράς με τις συζητήσεις για τις πολιτικές εξελίξεις και τη Συμφωνία των Πρεσπών να κυριαρχούν στα “πηγαδάκια” που δημιουργήθηκαν.


Ο πρωθυπουργός έφτασε στην οικεία Λιβάνη λίγο μετά τις δέκα κρατώντας ένα κουτί γλυκά, χωρίς τη συνοδεία της συζύγου του. Οι καλεσμένοι, ανάμεσα τους πολλοί υπουργοί, έσπευσαν να τον χαιρετήσουν και να συνομιλήσουν για λίγο μαζί του, ενώ δεν έλειψαν και τα αιτήματα για… selfie από τους καλεσμένους. 


Αλέξης Τσίπρας και Φώφη Γεννηματά, η οποία βρισκόταν ήδη στη γιορτή, χαιρετήθηκαν χωρίς να έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν περισσότερο για τα τεκταινόμενα.
Ιδιαιτέρως θερμοί με τον πρωθυπουργό ήταν οι πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ Κίμων Κουλούρης και Κώστας Γείτονας, οι οποίοι τον ασπάστηκαν και αστειεύτηκαν μαζί του. Ο Αλέξης Τσίπρας ευχήθηκε στον Αντώνη Λιβάνη να είναι γερός και δυνατός, πάντα χρήσιμος με τις συμβουλές του προς τους νεώτερους, πολιτικούς και μη.

Στις “μεικτές” παρέες που δημιουργήθηκαν κύλισε αρκετή πολιτική κουβέντα, ιδίως στα “πηγαδάκια” στην είσοδο του σπιτιού όπου οι θεριακλήδες καλεσμένοι μπορούσαν να καπνίσουν και να συζητήσουν για την πρόσφατη ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση, τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών και κυρίως τις κοινοβουλευτικές εξελίξεις με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ανάμεσα τους ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, που συζητούσε με τον Κώστα Λαλιώτη αλλά και τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηνών Παύλο Γερουλάνο, ο προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης που συνομίλησε με πολλούς από τους πρώην συντρόφους του ενώ δυο υπουργοί γένους θηλυκού, πρώην και νυν, η Βάσω Παπανδρέου και η Όλγα Γεροβασίλη είχαν θερμή συζήτηση για ώρα.

Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, οι υπουργοί Αλέκος Φλαμπουράρης, Νίκος Παππάς, Δημήτρης Τζανακόπουλος, Χριστόφορος Βερναρδάκης, Έφη Αχτσιόγλου, Φώτης Κουβέλης , Χρήστος Σπίρτζης, Όλγα Γεροβασίλη, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, Γιώργος Κατρούγκαλος, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Πάνος Ρήγας και Μάρκος Μπόλαρης είπαν δια ζώσης τα χρόνια πολλά στο ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και στενό συνεργάτη του Ανδρέα Παπανδρέου. Όπως και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης.

Επίσης, στον κ. Αντώνη Λιβάνη ευχήθηκαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας, οι βουλευτές Παναγιώτης Κουρουμπλής, Νίνα Κασιμάτη, Γιάννης Σαρακιώτης η νέα πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού Βασιλική Θάνου, η πρέσβειρα ετ Κατερίνα Παναγοπούλου, ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Γιώργος Τσίπρας, το μέλος της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Σκορίνης, οι επιχειρηματίες Δημήτρης Μελισαννίδης, Γιώργος Μπόμπολας, Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο πρόεδρος της Attica Bank Παναγιώτης Ρουμελιώτης και πολλοί ακόμη.

Χρόνια πολλά, όπως κάθε χρόνο, στον Αντώνη Λιβάνη είπαν ο Κώστας Λαλιώτης, ο Απόστολος Κακλαμάνης, ο Μιλτιάδης Παπαϊώννου, ο Δημήτρης Ρέππας, ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο Δημήτρης Κρεμαστινός, ο Νίκος Σηφουνάκης, ο Παντελής Οικονόμου, ο Σήφης Βαλυράκης, η Άτζελα Γκερέκου, ο Παναγιώτης Κρητικός, ο Θόδωρος Κατσανέβας, ο Γιώργος Λιάνης, ο Θανάσης Τσούρας, ο Χάρης Παμπούκης, ο Πέτρος Ευθυμίου, ο Νίκος Παπανδρέου, ο Λαοκράτης Βάσσης, ο Γιώργος Κασσιμάτης, ο Μενέλαος Γκίβαλος, ο Δημήτρης Κατσικόπουλος, πρώην δήμαρχοι, νομάρχες και δεκάδες στελέχη του ΠΑΣΟΚ απ’ όλες τις γωνιές της χώρας.

Τελευταίος, όχι όμως έσχατος, στην εκδήλωση έφτασε ο Νίκος Βούτσης, λόγω των υποχρεώσεων του στη Βουλή και της ονομαστικής ψηφοφορίας κατόπιν αιτήματος του ΚΙΝΑΛ για το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας.


2 σχόλια:

  1. ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΠΑΣΟΚΟΙ ΕΚΕΙ . ΚΙ Ο ΣΑΡΑΚΙΩΤΗΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ; ΣΤΟΥΣ 4 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΟΙ 3 ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ,ΒΕΤΤΑΣ ,ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ,ΣΑΡΑΚΙΩΤΗΣ ΠΑΣΟΚΟΙ , ΑΛΛΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ . ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΟΧΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο ένας είναι ο βουλευτής..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου