Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Περιπλέκεται το θρίλερ με τη δολοφονία του κυνηγού στην Αρκίτσα (και 2ο βιντεο)

Για την υπόθεση έχουν προφυλακιστεί η 46χρονη πρώην σύντροφος του θύματος και ο 56χρονος φίλος της...




Περιπλέκεται το θρίλερ της δολοφονίας του 55χρονου Γερμανού κυνηγού Gerd Peter Baumbeger στην Αρκίτσα, μετά την αλλαγή της κατάθεσης μιας βασικής μάρτυρα. Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί η 46χρονη πρώην σύντροφος του θύματος και ο 56χρονος νυν σύντροφός της. Ο μεν άνδρας κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και η δε γυναίκα για ηθική αυτουργία στην δολοφονία του κυνηγού.

Το στυγερό έγκλημα έγινε τον Ιανουάριο του 2018 όταν ο άτυχος κυνηγός "εκτελέστηκε" από κοντινή απόσταση με δυο βολές από κυνηγετικό όπλο, ίσως και το δικό του, την ώρα που βρισκόταν σε καρτέρι στο κυνήγι. Οι κάτοικοι της περιοχής, αλλά και όλοι όσοι τον ήξεραν μιλούν για έναν φιλήσυχο άνθρωπο ο οποίος δεν είχε προκαλέσει ποτέ την τοπική κοινωνία και δεν είχε ποτέ διαφορές με κανέναν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 46χρονη ήταν εκείνη που δήλωσε την εξαφάνιση του κυνηγού στις αρχές. Όπως όλα δείχνουν οι σχέσεις της με τον 55χρονο Γερμανό δεν ήταν και τόσο καλές. Η Ασφάλεια Λαμίας μετά από πολύμηνη, εξονυχιστική και επίπονη έρευνα κατάφερε να συγκεντρώσει στοιχεία, βάσει των οποίων οι Δικαστικές Αρχές εξέδωσαν εντάλματα για την 46χρονη και τον 56χρονο σύντροφό της.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα":




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου