Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Ανακοίνωση συνδυασμού «Κοινό των Λοκρών» από τον Κωνσταντίνο Ιωάννου




«ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΛΟΚΡΩΝ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
26/01/19

Με το παρόν δελτίο θέλω να ανακοινώσω την διεκδίκηση στις επικείμενες δημοτικές εκλογές την δημοτική αρχή του Δήμου Λοκρών,επικεφαλής του ψηφοδελτίου της κινήσεώς μας υπό την επωνυμίαν «ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΛΟΚΡΩΝ».

Το «ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΛΟΚΡΩΝ», ευρύτατη ανεξάρτητη κίνηση διεκδικεί την ηγεσία του ενοποιημένου Δήμου Λοκρών έχον πάντοτε κατά νούν την μεγάλη ευθύνη της πράξης αυτής μέσα στο πλέον αδύνατο εθνικό περιβάλλον, το οποίο διαμορφώθηκε από της εταπολιτεύσεως και εντεύθεν.

Στην κατάσταση στην οποία έχουμε οδηγηθεί κάτω από την αυταπόδεικτη πτωχεία λανθασμένων πολιτικών επιλογών – κατευθύνσεων επί δεκαετίες, ο μόνος τρόπος δια να επιβιώση και λειτουργήση στοιχειωδώς ο άνθρωπος είναι ό,τι επί αιώνες έχει δώσει την δυνατότητα στον Έλληνα να δημιουργήση αδιάσπαστη συνέχεια, δηλαδή η Ελληνική Κοινότητα, ο πρώτος βαθμός αυτοδιοίκησης.

Την τιμή λοιπόν αυτή της διαχείρισης του δήμου μας δια την επόμενη τετραετία διεκδικούμε με το πλέον ισχυρό ψηφοδέλτιο σήμερα όπως εμείς πιστεύουμε το « ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΛΟΚΡΩΝ» το οποίο περιλαμβάνει και συνδυάζει κατά τον πλέον ισορροπημένο τρόπο την ωριμότητα και διαχειριστική ικανότητα των παλαιοτέρων με την ενθουσιαστική ώθηση των νεοτέρων.

Επιθυμώ στην κατάληξη αυτής της σύντομης ανακοίνωσης να ευχαριστήσω όλους εκείνους που έχουν αγκαλιάσει με ζέση και ενθουσιασμό την κίνηση « ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΛΟΚΡΩΝ» και θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι το « ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΛΟΚΡΩΝ» γεννήθηκε διά να πληρώση το οφθαλμοφανέστατο πολιτικό και διαχειριστικό κενό του παρελθόντος με θέληση, πρακτικό – λειτουργικό πνεύμα, αποτελεσματικότητα και αίσθημα προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.


Έχουμε μάθει να δίνουμε λύσεις!


Ο υποψήφιος δήμαρχος

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ι. ΙΩΑΝΝΟΥ


3 σχόλια:

  1. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ? ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ? ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απο που ειναι αυτος ο κυριος και τι επαγγελεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απο πού είναι ο κύριος;τί είναι και ποιός τον προωθεί; Χάθηκαν οι δημότες του Δήμου μας και έρχονται ξένοι να κάνουν τους δημάρχους;Τόση αχρηστεία πιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου