Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Ο Τριαντάφυλλος Μπέλλος παρουσιάζει τις θέσεις του για το Δήμο Καμμένων Βούρλων



«Συνεπής στη δημόσια δέσμευσή μου, και με βασική μου αρχή ΄΄Έχεις γνώμη και τη λαμβάνω υπόψη μου΄΄, εγώ και οι συνεργάτες μου, τεχνοκράτες, τεχνικοί σύμβουλοι, και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, συγκροτήσαμε και θέτουμε σε δημόσια διαβούλευση το κείμενο της Διακήρυξης Θέσεων και Προγραμματικών Αρχών του Συνδιασμού ΄΄ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΑΘ. ΜΠΕΛΛΟΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ – ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ΄΄, που θα βρίσκεται ανηρτημένο στην ιστοσελίδα https://tmpellos–ekloges.gr  από 25-1-2019 μέχρι 10-3-2019.»

»Κάθε δημότης και κάθε φίλος του Δήμου Καμένων Βούρλων, θα μπορεί, ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες, να φέρνει μπροστά του όλη τη Διακήρυξη ή τμήματά της και να σχολιάζει, να παρατηρεί και να προτείνει, ώστε με τη λήξη της διαβούλευσης, να διαμορφωθεί (στην κυριολεξία συνδιαμορφωθεί ) ένα τεκμηριωμένο Πρόγραμμα Ανάπτυξης της περιοχής μας το οποίο θα τεθεί στην κρίση των δημοτών κατά τις εκλογές του Μαϊου 2019.»


»Με ιδιαίτερη Εκτίμηση

Τριαντάφυλλος Αθαν. Μπέλλος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου