Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Κατάληψη των Κέντρων Υγείας Στυλίδας και Αταλάντης από μέλη της Λαϊκής Επιτροπής Φθιώτιδας

Συμβολική κατάληψη στις εισόδους και τα ταμεία των Κέντρων Υγείας της Στυλίδας και της Αταλάντης, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το «χαράτσι» της εισόδου των 5 ευρώ στα νοσηλευτικά ιδρύματα, πραγματοποίησαν χθες το πρωί τα μέλη της Λαϊκής Επιτροπής Φθιώτιδας που απαρτίζεται από μέλη του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΥ, της ΠΑΣΕΒΕ, του ΜΑΣ και της ΟΓΕ.

Από νωρίς το πρωί μέλη του ΠΑΜΕ συγκεντρώθηκαν στις εισόδους των Κέντρων Υγείας Στυλίδας και Αταλάντης, εμποδίζοντας την είσπραξη των 5 ευρώ από τους πολίτες που προσέρχονταν προκειμένου να εξυπηρετηθούν, αλλά και καλώντας τόσο τους ίδιους όσο και το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό των δύο Κέντρων Υγείας «να καταργήσουν στην πράξη το συγκεκριμένο μέτρο».

Τα μέλη του ΠΑΜΕ στην Φθιώτιδα έχουν προγραμματίσει και νέα κινητοποίηση για το συγκεκριμένο θέμα. Αυτή τη φορά τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου στο Κέντρο Υγείας Μακρακώμης.

Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που έχουν αποφασιστεί για το επόμενο διάστημα εκτός από την παρέμβαση στο Κέντρο Υγείας Μακρακώμης, θα γίνουν παρεμβάσεις διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΟΑΕΕ, της ΔΕΗ αλλά και του ΕΛΓΑ.


+ LAMIANEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου