Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Επιχείρηση της ΟΠΚΕ στην Αταλάντη με έφοδο στον καταυλισμό των αθίγγανων


Έφοδο στον καταυλισμό των αθίγγανων στην Αταλάντη πραγματοποίησε χθες το μεσημέρι ομάδα της ΟΠΚΕ προκειμένου να διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό στοιχείων που συνδέουν τους κατοίκους του καταυλισμού με τις κλοπές καλωδίων της ΔΕΗ και του ΟΣΕ, στην ευρύτερη περιοχή.

Από τις έρευνες που έγιναν στον καταυλισμό δεν προέκυψαν στοιχεία που να συνδέουν τους αθίγγανους της περιοχής με τις κλοπές καλωδίων, αλλά ούτε και ευρήματα που να τους συνδέουν με εμπόριο ναρκωτικών ή άλλες αξιόποινες πράξεις. 

Η αναζήτηση ωστόσο επεκτάθηκε και μέσα στην πόλη της Αταλάντης, χωρίς και πάλι να προκύψουν κάποια ευρήματα, εκτός από ορισμένες τροχονομικές παραβάσεις στις οποίες είχαν εμπλοκή κάποιοι από τους αθίγγανους που υποβλήθηκαν σε έλεγχο. Επίσης στο πλαίσιο της επιχείρησης εντοπίστηκε και συνελήφθη ένας αλλοδαπός για παράνομη είσοδο και παραμονή στην χώρα.
 
Η συγκεκριμένη επιχείρηση της ομάδας ΟΠΚΕ θα πρέπει να σημειώσουμε πως πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της εξόρμησης που έχει ξεκινήσει η αστυνομία μετά από εντολές του αρχηγείου, προκειμένου να περιορίσει την δράση ομάδων που έχουν προκαλέσει μεγάλες ζημιές σε ΔΕΗ και ΟΣΕ στην περιοχή της Λοκρίδας, της Βοιωτίας αλλά και της Β.Α. Αττικής.


[lamianews]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου