Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Εκδήλωση βράβευσης αριστούχων αποφοίτων μαθητών των σχολείων της Αταλάντης από το Μορφωτικό Ψυχαγωγικό Σύλλογο "Η Αταλάντη"

  
Όπως κάθε χρόνο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28.12.14 στις 11:00 στο Κωνσταντίνειο Πνευματικό Κέντρο η εκδήλωση βράβευσης των αριστούχων αποφοίτων μαθητών των σχολείων της Αταλάντης της σχολικής χρονιάς 2013-14. 

Η εκδήλωση άρχισε με ομιλία της επικοινωνιολόγου Ναταλίας Σκαμπερδοπούλου με θέμα: Ενεργοί νέοι πολίτες. 

Συνεχίστηκε με την εμφάνιση της αυτοσχέδιας χορωδίας - ορχήστρας της Αιάντειου Δημόσιας Βιβλιοθήκης υπό τη Διεύθυνση της Ελένης Σουλτανοπούλου

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή των βραβείων στους μαθητές από εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και εκπαιδευτικούς. 


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Λοκρών Ηλίας Κολομτσάς, τα μέλη του Δ.Σ. Λοκρών Γιώργος Βλαχάβας, Κώστας Αγγελούσης, Γιώργος Σκαμπερδόπουλος, Βάσω Σίμου Παλαιολόγου, εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές.  

Συνολικά βραβεύτηκαν 58 μαθητές. Χορηγήθηκαν 2 χρηματικά βραβεία στη μνήμη του Λεωνίδα Βελλόπουλου και του Κωνσταντίνου Βέλλου. 

Την εκδήλωση παρουσίασαν ο Θάνάσης Ζεκεντές, Ειδικός Γραμματέας, και η Δήμητρα Καρατράντου, Γενική Γραμματέας του Μορφωτικού Ψυχαγωγικού Συλλόγου "Η Αταλάντη".  
  
Η φετινή εκδήλωση ξεχώρισε καθώς έγινε παράλληλα με τη συμπλήρωση 40 ετών λειτουργίας του Μορφωτικού Ψυχαγωγικού Συλλόγου "Η Αταλάντη".




3 σχόλια:

  1. Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ? ΠΗΓΕ ΠΑΝΤΟΥ Σ'ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ.Ο ΚΑΡΑΤΡΑΝΤΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ?ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΕΝΟΙΩΣΑΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ Α. ΖΕΚΕΝΤΕ ΚΑΙ Δ. ΚΑΡΑΤΡΑΝΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα έπρεπε να αναφέρονται ονοματεπώνυμα και Γ.Β.Π. για τους μαθητές του Λυκείου.
    Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου