Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Αντώνης Παπαγόρας: Για πιο ΠΑΣΟΚ μιλάνε...

Αν.Παπαγόρας: Για πιο ΠΑΣΟΚ μιλάνε...

Δικαιολογημένη και αναμενόμενη χαρακτηρίζει την αποχώρηση από το σημερινό ΠΑΣΟΚ του Βαγγέλη Βενιζέλου πολλών στελεχών και την  προσχώρηση τους στο νέο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου, το πρώην κομματικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ από την εποχή που δραστηριοποιούνταν στον χώρο της νεολαίας ο κ.Αντώνης Παπαγόρας.
     
Μιλώντας στο  κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 χαρακτήρισε υποκριτική την στάση της σημερινής ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ και  ειδικά αυτή του προέδρου του Βαγγέλη Βενιζέλου που οδήγησε το κόμμα που ίδρυσαν ο Ανδρέας Παπανδρέου και γνωστοί δημοκρατικοί αγωνιστές και  δέσποσε στο πολιτικό στερέωμα της χώρας για σχεδόν 30 χρόνια.

Χαρακτήρισε σημαντική πολιτική τομή την σύσταση του Κινήματος σοσιαλιστών Δημοκρατών από τον Γιώργο Παπανδρέου και εκτιμά ότι μέσα από τον νέο πολιτικό φορέα μπορούν να εκφραστούν και να δράσουν πολίτες προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ, αλλά βίωναν μια πρωτοφανή απογοήτευση από την σημερινή ηγεσία του κόμματος.
    
Υπερασπιζόμενος  την στάση του Γ.Παπανδρέου που ψήφιζε την απερχόμενη κυβέρνηση, τόνισε ότι αυτό δεν σημαίνει οτι ταυτίσθηκε με την δεξιά αλλά τήρησε μια πατριωτική στάση προκειμένου η χώρα να μην μείνει ακυβέρνητη κοι  οδηγηθεί στο χάος.....



4 σχόλια:

  1. Ο μεγαλύτερος δυσφημιστής των πολιτών αυτής της χώρας, προχώρησε στη δημιουργία κόμματος και ζητά αυτή τη φορά την ψήφο των αθεράπευτων οπαδών του! Ο λόγος για τον ΓΑΠ. Αυτόν που μας έσυρε στα μνημόνια και στη φτώχεια με… παραμύθια της Χαλιμάς για πράσινη ανάπτυξη και άλλα τέτοια ωραία ευρωπαϊκά…

    Μιλάμε για εκείνον που άνοιξε την κερκόπορτα για τις ατομικές συμβάσεις, τις μειώσεις των μισθών και των συντάξεων των πολιτών αυτής της χώρας, με ότι αυτό συνεπάγεται για την σημερινή κατάσταση στον τομέα της εργασίας, κατάφερε και κατάργησε μέσα σε μια νύκτα θεμελιώδη δικαιώματα εργαζομένων, τα οποία κατακτήθηκαν με αγώνες πολλών δεκαετιών!

    Είναι εκείνος που οδήγησε την χώρα του στην εποπτεία του ΔΝΤ και στη μέγγενη των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων. Άφησε επί πρωθυπουργίας του να παίζουν την χώρα του στην τσόχα των σπρεντ.... απαξιώντας ν' αντιμετωπίσει αυτούς που τζόγαραν εις βάρος της Ελλάδας και των Ελλήνων, αντίθετα μάλιστα ενίσχυε το παιχνίδι τους με δηλώσεις του τύπου «οι Έλληνες είναι τεμπέληδες, αεριτζήδες, διεφθαρμένοι και φοροφυγάδες…»

    Αυτός ο ίδιος άνθρωπος έρχεται σήμερα να δεσμευτεί (!) λίγα χρόνια μετά «το λεφτά υπάρχουν», ότι θα αγωνιστεί για την εθνική ανεξαρτησία και κυριαρχία της χώρας!!!

    Δεν εξηγείται…νομίζει ότι απευθύνεται σε ανθρώπους με μνήμη αμοιβάδας που έχουν ξεχάσει τι ακριβώς έπραξε , τι ακριβώς μας έταξε και που μας κατάντησε…
    Μιχαλού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δύο απορίες, γιατί ο κος Παπαγόρας, αφού διαφωνούσε με τους χειρισμούς Βενιζέλου, τον στήριζε μέχρι τώρα? Επίσης ρε φίλε Αντώνη, τον ΓΑΠ? Αυτόν που έγραψε στ'@@@ του έναν ολόκληρο λαό και μπήκε με την πλάτη στον τοίχο και τον κ@λο στημένο στο ΔΝΤ, χωρίς καμιά διαπραγμάτευση? Κρίμα ρε Αντώνη... πολύ κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Παπαγόρα να πιστέψουμε ότι ο ΓΑΠ μετανόησε για ότι κακό έκανε με λόγια και έργα στον Ελληνικό λαό και θέλει ίσως να επανορθώσει ή και να μας αποτελειώσει;Μήπως όμως και θέλει να εκδικηθεί τον Βενιζέλο εκλογικά;Εσεις όμως τόσο σόφρων και μορφωμένος είναι δυνατόν να είστε και τόσο αμετανόητος κομματικά; Έλεος κοιτάμε μπροστά .Μακριά από τους νεκροθάφτες των συνανθρώπων μας ,της χώρας μας και της αξιοπρέπειας του λαού μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε οχι και αυτοι που κατεστρεψαν γενιες Ελληνων στο βωμο του προσωπικου κερδους να εμφανιζονται σαν σωτηρες...οταν κυβερνουσατε γιατι μας εξολοθρευσατε?Η ΛΟΚΡΙΔΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ....ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου