Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Συνεχίζει τις επαφές η Ελένη Μακρή-Θεοδώρου



          Τις επαφές της με πολίτες της Φθιώτιδας συνεχίζει η υποψήφια βουλευτής κα Ελένη Μακρή-Θεοδώρου. Επιμένοντας στις προσωπικές συζητήσεις μαζί τους, ακούει με προσοχή τους προβληματισμούς τους και γίνεται κοινωνός των θεμάτων που απασχολούν την τοπική κοινωνία, αλλά και τη χώρα γενικότερα.

         Στην επικοινωνία της με τους πολίτες διαπιστώνει τη διάχυτη ανησυχία τους για το μέλλον της Ελλάδας, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη και φορτισμένη περίοδο, κατά την οποία διακυβεύονται πολλά και κρίσιμα ζητήματα. 



        Απαντώντας τους, η κα Μακρή δηλώνει σίγουρη για την κρίση και τη λογική των πολιτών και πιστεύει πως όλοι, εφόσον μετριάσουν το θυμό και την οργή τους, θα κάνουν τη σωστότερη επιλογή.

        Τέλος, ευχαριστώντας τους για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό της, τους διαβεβαιώνει ότι η ίδια θα συνεχίσει να είναι δίπλα τους και μετά τις εκλογές, όπως μέχρι σήμερα κάνει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου