Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Η ομιλία του Χρήστου Σταϊκούρα, στην πρώτη του προεκλογική συγκέντρωση, στην Αταλάντη



Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών και Υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, πραγματοποίησε σήμερα το βράδυ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Λοκρών, με ιδιαίτερη επιτυχία, ομιλία στην Αταλάντη.

Αφού ευχαρίστησε του κατοίκους της Λοκρίδας για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, τόσο στις προηγούμενες διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις όσο και σε αυτή τη νέα προσπάθεια, αναφέρθηκε στο ρόλο της Νέας Δημοκρατίας.

Τόνισε ότι «…η Νέα Δημοκρατία αποτελεί διαχρονικά, πολιτική δύναμη ευθύνης, σταθερότητας και προοπτικής. Κι αυτό γιατί έχει αποδείξει ότι σε στιγμές κρίσιμες για την πατρίδα και τους πολίτες, είναι η παράταξη που εστιάζει στο σημαντικό και υπηρετεί το πρωτεύον. Που έκανε τις στρατηγικές επιλογές για τη χώρα. Μ’ αυτές τις παρακαταθήκες, δεν μπορούσε παρά να κάνει το χρέος της και στην παρούσα, κρίσιμη περίοδο».

Στη συνέχεια, επικεντρώθηκε στην τρέχουσα κατάσταση της Ελληνικής οικονομίας και στο μεγάλο διακύβευμα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου.

Αρχικά, ανέπτυξε την επιλογή της Κυβέρνησης, το 2012, να αποφύγει η χώρα τις περιπέτειες και να επιταχύνει προς τα εμπρός, εντός της Ευρωζώνης, επιτυγχάνοντας, πλέον, μετρήσιμα, θετικά αποτελέσματα, με πιο σημαντικό την επίτευξη διατηρήσιμων πρωτογενών πλεονασμάτων, για 2η συνεχόμενη χρονιά.
  
Σημείωσε ότι «...αυτό το έργο, που πετύχαμε όλοι μαζί, οφείλουμε να το διαφυλάξουμε και να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Η προσπάθεια, με στόχο τη συγκρότηση μιας ισχυρής Ελλάδας, η οποία θα δρα με αξιοπρέπεια στην Ευρωπαϊκή και την παγκόσμια σκηνή, πρέπει να είναι συνεχής και συλλογική».


Ο κ. Σταϊκούρας στάθηκε, ιδιαίτερα, στο έργο που συντελέστηκε τα τελευταία 2,5 χρόνια στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, και είχε ως βασικό άξονα την προώθηση της εξυγίανσης, της προσαρμογής, της πειθαρχίας και της σταθεροποίησης των δημόσιων οικονομικών.

Στο πλαίσιο της ομιλίας του, σημείωσε ότι η χώρα βρίσκεται σε μία κρίσιμη καμπή για την έξοδό της από την κρίση, όπου θα πρέπει, αφενός να ανταποκριθούμε με υπευθυνότητα στις τεράστιες θυσίες που έχουν καταβληθεί, μέχρι σήμερα, από τους πολίτες και, αφετέρου, να αξιοποιήσουμε τα νέα δεδομένα, που διαμορφώνονται στην Ευρώπη. Προς την κατεύθυνση αυτή, ανέπτυξε το σχέδιο της Κυβέρνησης προκειμένου να οδηγήσουμε τη χώρα στον ενάρετο κύκλο της ευημερίας για όλους τους πολίτες, εντός της Ευρωζώνης.

Παράλληλα, ανέλυσε εκτενώς τις πρωτοβουλίες και τα βήματα, στα οποία ήταν αρωγός και στήριξε δυναμικά, από κοινού με αρκετούς συμπατριώτες, στο πλαίσιο της διαμόρφωσης μιας στρατηγικής σύγχρονης ανασυγκρότησης της Φθιώτιδας, εστιάζοντας στη δημιουργία της Σχολής Θετικών Επιστημών με έδρα τη Λαμία, στον ορισμό της Λαμίας ως έδρας του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας, στην ίδρυση στη Λαμία του Δικτύου Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας, στην ίδρυση του Ινστιτούτου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης Κεντρικής Ελλάδας, στην ενίσχυση του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, στη συμπλήρωση και τη βελτίωση των αθλητικών υποδομών, στην ενίσχυση του τουρισμού και του πολιτισμού, της αγροτικής και τοπικής ανάπτυξης.

Επιπρόσθετα, εστιάζοντας στην περιοχή της Λοκρίδας, ανέπτυξε τις πρωτοβουλίες που ελήφθησαν, μεταξύ άλλων, τόσο για την καταβολή της μέγιστης δυνατής προσπάθειας για αρωγή στους σεισμόπληκτους της περιοχής, η οποία επλήγη περισσότερο, όσο για την ενίσχυση της λειτουργίας της ΛΑΡΚΟ.
  

Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του, ο κ. Σταϊκούρας τόνισε ότι «...τη στρατηγική που σχεδιάσαμε για το παρόν και το μέλλον της Φθιώτιδας, την εφαρμόσαμε με αξιοπιστία, με αποτελεσματικότητα και με προοπτική. Φέραμε συγκεκριμένα, θετικά αποτελέσματα σε αρκετούς τομείς, καλύπτοντας αρκετές από τις ελλείψεις που παρουσιάζει η περιοχή μας. Δουλεύουμε συλλογικά, υπερβαίνοντας χρόνιες, μίζερες νοοτροπίες».


Και συμπλήρωσε ότι «…δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να δουλεύω, συνεργατικά και συντεταγμένα, για να προωθήσουμε την παραγωγική ανασυγκρότηση της περιοχής, σε σύγχρονες βάσεις. Να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για δημιουργική ένταξη της νέας γενιάς σε σύγχρονες, και με διεθνή ανταγωνιστικότητα, διαδικασίες παραγωγής. Να προωθήσουμε, με σχέδιο, την ανάπτυξη, την απασχόληση, την κοινωνική συνοχή και την ευημερία όλων των πολιτών».

13 σχόλια:

  1. ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΚΟΣΜΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ Η ΠΗΓΑΝ ΠΙΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΥΝΑΣΤΗ ΑΡΑ ΕΞΟΦΛΟΥΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ Η ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΥΝΑΣΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΙΓΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΑΙ ΞΟΑΝΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παρουσιασε το ζαππειο 1,2 ή 3 ο κ Σταικούρας???? Δεν ντρεπεται????
    παρεα με το συριζα δεν ηταν το 2009-2011???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πας καλά? με ποιον ΣΥΡΙΖΑ ήταν παρέα ο Σταϊκούρας?

      Διαγραφή
  3. ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΛΟΚΡΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΡΙΑΝΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΟΚΡΙΔΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΟΛΗ Η ΛΑΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΑΙΘΟΥΣΑ,
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.
    ΣΚΟΥΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΛΟΚΡΙΔΑΣ?
    ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΗΤΑΝ.
    ΠΟΙΟΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΤΕ?
    ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΑΗΔΙΑΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΤΗΣ ΝΔ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΣΜΙΚΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΠΡΟΛΟΓΗΣΕ.
    ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΡΗ.
    Η ΤΟΠΙΚΗ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΟΚΡΙΔΑ.
    ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΝΩ. ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.
    ΖΗΤΩ Η ΛΑΜΙΑ.
    ΛΟΚΡΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΜΙΩΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΟΚΡΙΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΧΑΜΗΛΑ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ.
    ΕΤΣΙ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΑΜΙΩΤΕΣ ΤΗ ΛΟΚΡΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΝΕΝΑ ΨΗΦΟ ΣΕ ΛΑΜΙΩΤΗ.
    ΣΤΟΝ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΕΠΙ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ?
    ΜΟΝΟ ΣΕ ΛΟΚΡΟ ΨΗΦΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. οταν ηταν να βοηθηση για την εφορια ελεγε στην συναντηση οτι ειναι κοματικο στελεχοσ. τωρα θυμηθηκε την αταλαντη? αλλα και κατι ξευτιλισμενοι απατεωνεσ και ξεβτακωτοι που φαινονται στην φωτογραφια τι ηθελαν εκει? πληρησ ξευτιλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΤΟ ΛΟΚΡΩΝ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΝ Η ΤΟΠΙΚΗ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ.ΑΠΟ ΤΗ ΛΟΚΡΙΔΑ.
    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΟΤΙ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ Η ΛΟΚΡΙΔΑ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΛΟΚΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΨΗΦΩΝ.
    ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΨΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΙΟΥΣ ΑΚΟΥΣΕ ΑΝ ΟΧΙ ΤΗ ΝΟΔΕ Η ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ.
    ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ
    ΜΑΓΓΕΣ ΔΕΞΙΟΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΖΗΤΗΣΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΤΟΥ.....ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΛΟΚΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΕΒΑΛΑΝ ΕΝΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΛΟΚΡΟ ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 2000?
    ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗ ΛΟΚΡΙΔΑ ΟΙ ΛΑΜΙΩΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΜΕΙΣ ΒΑΛΑΜΕ ΕΣΤΩ ΕΝΑΝ ,ΤΟΝ Ι. ΜΠΡΕΚΟΥΛΑΚΗ ΥΠΟΨ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ. ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΚΡΟ ΟΛΟΙ ΛΑΜΙΩΤΕΣ. ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΛΟΙΠΟΝ;

      Διαγραφή
    2. ΟΤΑΝ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΤΙ ΘΑ ΨΥΦΙΣΕΤΕ? ΤΟΝ ΛΟΚΡΟ Η ΤΟΝ ΛΑΜΙΩΤΗ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ

      Διαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου