Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Απόστολου Καραναστάση

  
Αγαπητοί φίλοι και φίλες

Η εκλογική μάχη  που έχουμε μπροστά μας  είναι η πιο σημαντική των τελευταίων δεκαετιών. Από το αποτέλεσμά της θα κριθεί , αν θα επιτρέψουμε τη συνέχιση των πολιτικών της  κοινωνικής εξαθλίωσης, της υποτέλειας , της ανεργίας, και της υπανάπτυξης  ή αν θα χαράξουμε μια ριζικά διαφορετική πορεία  για τη χώρα και την κοινωνία που υποφέρει.

Σας ενημερώνω ότι στην  κρίσιμη  εκλογική μάχη στις 25 Ιανουαρίου,  κατέρχομαι ως υποψήφιος βουλευτής  του ΣΥΡΙΖΑ στη Φθιώτιδα στο πλαίσιο των συλλογικών αποφάσεων και του προγράμματός του .
   
Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τις οργανώσεις μελών του ΣΥΡΙΖΑ που πρότειναν την υποψηφιότητά μου, καθώς και τη Νομαρχιακή Επιτροπή  Φθιώτιδας που τη στήριξε.
    
Επιθυμώ να συμβάλλω με τις  προσωπικές μου δυνάμεις, τις  επιστημονικές μου  γνώσεις, και την εμπειρία  που απέκτησα σαν Πρόεδρος του ΤΕΕ Αν. Στερεάς, σαν αυτοδιοικητικός και σαν ενεργός πολίτης  στη μεγάλη προσπάθεια κοινωνικής αλλαγής στη χώρα μας και να φανώ  χρήσιμος στον τόπο μου .
    
Αντιλαμβάνομαι πλήρως το βάρος των απαιτήσεων που η επιλογή της υποψηφιότητάς μου φέρει, γνωρίζω τα προβλήματα αλλά και τις μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης της Φθιώτιδας  και θα επιδιώξω να εκπροσωπήσω τη περιοχή με όλες μου τις δυνάμεις.

Συμπαρατάσσομαι με τον ΣΥΡΙΖΑ  επειδή:

Ανέλυσε πιο σωστά από οποιονδήποτε άλλον τη συγκυρία της κρίσης, αφουγκράστηκε την κοινωνία,  κι όλα αυτά τα χρόνια μπήκε μπροστά  στους κοινωνικούς αγώνες,  μένοντας σταθερός στις αρχές και τις θέσεις του, παρά τις πιέσεις που δέχτηκε.

Επεξεργάστηκε ένα ολοκληρωμένο  και ρεαλιστικό πρόγραμμα διεξόδου υπερβαίνοντας τη λιτότητα με την πραγματική οικονομική ανάπτυξη. Με προτεραιότητα την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης ,ουσιαστικά μέτρα στήριξης της ανεργίας, ενίσχυσης της μικρής επιχείρησης, των νέων επιστημόνων και της αγροτικής παραγωγής, και βασικά μέτρα επανεκκίνησης της οικονομίας, με στόχο την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και των αναγκαίων δημοκρατικών και θεσμικών αλλαγών .
   
Είμαι πεπεισμένος και αισιόδοξος  ότι με το ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση   θα μπει ένα τέλος στην καταστροφή του μνημονίου και μια νέα ουσιαστική διαπραγμάτευση θα ξεκινήσει  με αντικείμενο τη βιώσιμη λύση για το χρέος και την απεμπλοκή της Ελλάδας από τη λιτότητα. Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα σηματοδοτήσει μια ιστορικών διαστάσεων πολιτική αλλαγή που θα γίνει μοχλός για την αλλαγή των συσχετισμών και του ευρωπαϊκού χάρτη.

Τα κόμματα που πειθήνια στήριξαν τις πολιτικές λιτότητας και τα μνημόνια  κινδυνολογούν επενδύοντας στο φόβο για να αποσπάσουν την ψήφο των πολιτών  και  να συνεχίσουν την ίδια αποτυχημένη  πολιτική,  με νέα μέτρα λιτότητας και νέα μνημόνια  την επομένη των εκλογών.

Γίνεται πλέον  φανερό στην συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού ότι στις επερχόμενες εκλογές  είναι ανάγκη να απαλλαγούμε  οριστικά από  το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα που μας κυβερνάει δίνοντας ισχυρή λαϊκή εντολή στο ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα είναι η ώρα  για μια την πλατιά συσπείρωση της κοινωνίας που θα αγωνιστεί μαζί με την κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας της Αριστεράς για ένα αύριο αξιοπρέπειας, δικαιοσύνης και δημοκρατίας. 
   
Ζητάμε τη στήριξη σας για να κάνουμε όλοι μαζί την ελπίδα πραγματικότητα.


Με εκτίμηση

Αποστόλης Καραναστάσης
Υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ στη Φθιώτιδα


Ο Αποστόλης Καραναστάσης γεννήθηκε στη Λαμία το 1958. Σπούδασε Ηλεκτρονικός Μηχανικός και από το 1989 εργάζεται στη Δ.Ε.Υ.Α.Λ. ως υπεύθυνος Μηχανογράφισης και Νέων Τεχνολογιών. Διετέλεσε πρόεδρος της Κοινότητας Σταυρού Φθιώτιδας (1991-1998) και δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Λαμιέων (1999-2007).  Από το 2010 είναι πρόεδρος της Δ.Ε. του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος στην Ανατολική Στερεά. 

4 σχόλια:

  1. O Καραναστασης είναι δηλώνει, αισιόδοξος και πεπεισμένος κι όχι σίγουρος... για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, κρίμα... κρίμα και σ αυτούς που τον προτείναν και τον στήριξαν ....ένα μη μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ,πρώην ΠΑΣΟΚ , μέχρι χθες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ; ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΠΕΛΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ; ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ; 4-5 ΛΟΚΡΟΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΠΡΟΤΑΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΚΡΩΝ , ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ; ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ , ΜΗΝ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΑΜΙΩΤΗ! ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΟΥΣ. ΜΑΘΑΙΝΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΠΡΟΤΑΘΗΚΑΝ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ,ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΚΡΙΝΑΝΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ; ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.
    ΒΙΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://left.gr/news/kodikas-deontologias-gia-toys-ypopsifioys-voyleytes-toy-syriza

    Οι γενικοί κανόνες για την προεκλογική εκστρατεία, σύμφωνα με τον Κώδικα Δεοντολογίας, ισχύουν για το σύνολο των υποψηφίων, είτε είναι μέλη του κόμματος είτε όχι. Η γενική εφαρμογή των κανόνων αυτών δημιουργεί ένα πλαίσιο ισοτιμίας ανάμεσα στους/στις υποψήφιους/ες για την προεκλογική περίοδο και εκστρατεία, η οποία οργανώνεται πάντα με βάση τις αποφάσεις των οργάνων του κόμματος, όπως επιβάλλουν οι αρχές ενός κόμματος της Αριστεράς.

    Ο/Η κάθε υποψήφιος/α δικαιούται:
    • να εκδώσει κάρτα με τα στοιχεία, τη φωτογραφία του/της και την περιοχή στην οποία είναι υποψήφιος/α
    • να έχει προσωπική σελίδα στο διαδίκτυο και λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

    Οι υποψήφιοι/ες του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν:
    • να διατηρούν προσωπικό εκλογικό κέντρο ή κιόσκι
    • να εκδώσουν προσωπική αφίσα και φυλλάδιο.
    • να διοργανώνουν προσωπικές δημόσιες συγκεντρώσεις
    • να έχουν επί πληρωμή προσωπικό μηχανισμό προώθησης της υποψηφιότητάς τους (διανομή φυλλαδίων, αγορά πολιτικού χρόνου στα ΜΜΕ, εταιρικές συμβάσεις προώθησης υποψηφιότητας)
    • να χρησιμοποιήσουν προσωπική διαφήμιση στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, συμπεριλαμβανομένων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλιστα... Ευχαριστούμε το γραφείο Κυριακάκη και τους εξωτερικούς συνεργάτες του για την ενημέρωση...

      Διαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου