Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Κ. Κουτσογιαννακόπουλος: «Ο κόσμος πλέον αναζητά το επιχείρημα και ψάχνει τις πολιτικές»

  
Μετά την παρουσία του στη Μακρακώμη, στην Κοπή Πίτας του Γ’ ΚΑΠΗ Λαμίας, στα χωριά του Δήμου Λαμιέων, στην περιοχή της ιδιαίτερης καταγωγής του Δομοκό και την παρουσία του στην εκδήλωση της Κοπής της Πίτας του Δήμου Δομοκού, στη Λοκρίδα και τη παρουσία στην Κοπή Πίτας του Δήμου Λοκρών, στην Ανατολική Φθιώτιδα και την προσωπική επαφή του με τους κατοίκους της περιοχής, ο Υποψήφιος Βουλευτής Ν. Φθιώτιδας, της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος, είχε την ευκαιρία να τοποθετηθεί σε περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό, για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της προεκλογικής περιόδου.

Παράλληλα είχε την ευκαιρία να δώσει ένα δείγμα γραφής, του τι πρόκειται να πει στην Κεντρική Προεκλογική του Ομιλία, τη Δευτέρα 19/01/2015, στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου (πλατεία Διάκου), που αναμένεται να είναι κατάμεστη.

Σχετικά με τη στάση που επιδεικνύουν οι πολίτες, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ο κ. Κουτσογιαννακόπουλος δήλωσε: «Ευτυχώς συζητάμε. Ο κόσμος έχει συγκεκριμένα ερωτήματα και αναζητά τα επιχειρήματα, της μίας και της άλλης πλευράς». Διατύπωσε επίσης την πεποίθηση ότι ο θυμός των πολιτών καταλαγιάζει, πράγμα που θα είναι κέρδος για τη δημοκρατία, δηλώνοντας ότι: «Ο κόσμος πλέον αναζητά το επιχείρημα και ψάχνει τις πολιτικές».

Αναλύοντας τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε κατά το παρελθόν, αναφέρθηκε στο σχέδιο δημιουργίας του Κλασσικού Μουσείου με ταυτόχρονη δημιουργία χώρου φιλοξενίας των ευρημάτων της αρχαίας τεχνολογίας.

Δευτερευόντως, έθιξε το ζήτημα του διαγωνισμού μέσω ΤΑΙΠΕΔ, για τις τέσσερις λουτροπηγές του Νομού, για τον οποίο αν τα πράγματα εξελιχθούν ομαλά, θα είναι άμεσα τα οφέλη που θα καρπωθεί η Φθιώτιδα.

Χαρακτηριστική ήταν η αναφορά του, στο επενδυτικό σχέδιο της ΛΟΚΡΟΣ Α.Ε., υπενθυμίζοντας παράλληλα και τον τρόπο με τον οποίο υπερασπίστηκε αυτό το εγχείρημα για το οποίο διψά η ευρύτερη περιοχή της Λοκρίδας, κατά τη συζήτηση του Σ/Ν του Υπ. Περιβάλλοντος, κόντρα μάλιστα στις λυσσαλέες όπως χαρακτήρισε ο ίδιος, αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ, που απειλεί με ακύρωση όλων αυτών των σχεδιασμών.

Αναφερόμενος κωδικά στις πιο κύριες μεταρρυθμιστικές τομές που διενήργησε η κυβέρνηση, ο Υπ. Βουλευτής Φθιώτιδας δήλωσε: «Συμμαζέψαμε, νοικοκυρέψαμε και βάλαμε σειρά και τάξη σε αυτό που λέγεται κράτος. Το μηχανογραφούμε, το μηχανοργανώνουμε και πλέον για πρώτη φορά στα χρονικά της χώρας, έχουμε συστηματικούς ελέγχους και το σύστημα έβγαλε και ξέρασε όλες τις ανομίες του», δίνοντας ταυτόχρονα και την κατεύθυνση για τις μελλοντικές ενέργειες της κυβερνήσεως: «Αυτή τη στιγμή είναι έτοιμα πλάνα και projects που υπερβαίνουν τα 20 δις. Άμεσες επενδύσεις, οι οποίες έχουν παγώσει όλες, όπως έχουν παγώσει και οι αποκρατικοποιήσεις που είναι συνολικά 10 δις, 10 δις που θα μπαίνανε στα δημόσια ταμεία και θα ανακουφίζαμε φορολογικά το σύστημα. Αποκρατικοποιήσεις, που ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν θέλει να κάνει, θα τις τορπιλίσει και θα τις καταγγείλει».

Τέλος, στο ερώτημα γιατί Κώστα Κουτσογιαννακόπουλο ; απάντησε λέγοντας: «Γιατί έχω δρομολογημένα πράγματα, έχω σκέψεις, ιδέες και αντιλήψεις. Θέλω να τις συνεχίσω, θέλω να είμαι εκεί, θέλω να είμαι εκεί για τα παιδιά των Φθιωτών και των συνελλήνων. Εμείς ότι είναι να το δώσουμε θα το δώσουμε τώρα και ότι είναι να το ετοιμάσουμε θα το ετοιμάσουμε για τους επομένους»


Δείτε ένα δείγμα του τι θα ακουστεί σήμερα στην Κεντρική Προεκλογική ομιλία του Κώστα Κουτσογιαννακόπουλου, στο Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδας (7 το απόγευμα), παρακολουθώντας την τοποθέτηση, με την οποία υπερασπίστηκε τις επενδύσεις στην περιοχή της Λοκρίδας:


2 σχόλια:

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου