Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Γ.Γεωργαντάς: Στον αγώνα για ποιότητα ζωής, για ίσες ευκαιρίες και στη μάχη ενάντια στη διαφθορά θα είμαι στο πλευρό σας!



Φίλες και φίλοι,

Χθες και σήμερα, επισκέφθηκα την περιοχή της Λοκρίδας από κοινού με αρκετούς συνυποψήφιους από το Κίνημα Δημοκρατών-Σοσιαλιστών

Συγκεκριμένα, χθες Πέμπτη από νωρίς το πρωί έως αργά το απόγευμα βρεθήκαμε στην Αταλάντη. Εκεί συνομιλήσαμε με αρκετούς συντοπίτες μας, επισκεφτήκαμε δημόσιες υπηρεσίες και καταστήματα και ενημερωθήκαμε για τα προβλήματα που απασχολούν τον τοπικό πληθυσμό. 

Παρόμοιο ήταν και το σημερινό πρόγραμμα του κλιμακίου των υποψηφίων Βουλευτών του Κινήματος μας που βρέθηκε δίπλα στους κατοίκους του Αγίου Κωνσταντίνου, των Καμένων Βούρλων και του Μώλου.

Τα θέματα που συζητήθηκαν είναι πολλά και οι λύσεις σε ορισμένα από τα προβλήματα δεν είναι ούτε εύκολες, ούτε αυτονόητες. 

Ένα από τα αιτήματα που θέλω να ξεχωρίσω και να επικεντρώσω το ενδιαφέρον μου σε αυτό είναι η αγωνία των περισσοτέρων πολιτών με τους οποίους μιλήσαμε για τη μεταφορά των δημοσίων υπηρεσιών. 

Σε μία εποχή που η αποκέντρωση είναι επίκαιρη όσο ποτέ, προκειμένου να υπάρξει ανάπτυξη στον τόπο μας, δεν είναι αποδεκτή η διαρκής υποβάθμιση υφιστάμενων δομών και εν τέλει το κλείσιμο τους

Πολύ περισσότερο όταν αναφερόμαστε σε δομές υγείας και πρόνοιας, σε εκπαιδευτικές μονάδες και βέβαια σε υπηρεσίες οι οποίες θα έπρεπε να είναι άρτια στελεχωμένες και διαρκώς παρούσες στη μάχη καταπολέμησης της φοροδιαφυγής και εισφοροδιαφυγής.
  

Είναι αυτονόητη η δέσμευση μου πως στον αγώνα για ποιότητα ζωής, για ίσες ευκαιρίες πρόσβασης στο δημόσιο σύστημα υγείας και παιδείας και στη μάχη ενάντια στη διαφθορά θα είμαι στο πλευρό σας!

Καλό μας αγώνα!

Ιωάννης Γ. Γεωργαντάς
Υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας

Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών

1 σχόλιο:

  1. Επιτέλους είδαμε κι έναν νέο άνθρωπο υποψήφιο! Θα έπρεπε όμως η φιμωμένη δυστυχώς νέα γενιά να εκπροσωπείται ακόμη περισσότερο σε όλα τα κόμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου