Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Γιατί έδιωξαν τον Οπούντιο από την Αταλάντη;

  
Δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την προπόνησή του χθες το απόγευμα ο Οπούντιος Μαρτίνου και έφυγε κακήν κακώς από το βοηθητικό γήπεδο της Αταλάντης.
    
Η αιτία της διακοπής της προπόνησης και της αποπομπής της ομάδας που εκπροσωπεί την Φθιώτιδα στην Γ΄Εθνική από το γήπεδο ήταν η παρέμβαση του προέδρου του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Λοκρών κου Γιάννη Χριστοφόρου με το αιτιολογικό της καταπόνησης του χώρου και της μη έκδοσης προηγουμένως σχετικής άδειας.

Το θέμα πάντως της έλλειψης αγωνιστικών χώρων απασχολεί όχι μόνο τον Οπούντιο που τη φετινή περίοδο έχει αλλάξει αρκετά γήπεδα αλλά και όλες τις ομάδες της Λοκρίδας.

Προφανώς αποτελεί άλλη μία επιτυχία της δημοτικής αρχής Λοκρών σχετικά με τις αθλητικές εγκαταστάσεις και τη διαχείρισή τους...

11 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στον κύριο Χριστοφόρου... Συγχαρητήρια στον κύριο Καρατράντο... Διπλά συγχαρητήρια στον κύριο Λιόλιο!!!

    Δεν χρειάζεται περαιτέρω σχολιασμό το θέμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.
    ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΜΩΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ ΣΟΥ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑΧΑ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ. ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΟΥ ΟΠΟΥΝΤΙΟΥ.
    ΑΝ ΟΜΩΣ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΟΥ ΠΕΣ ΜΑΣ. ΤΙ ΜΕΤΡΑ ΠΗΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΧΙΟΝΙ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΕΤΕ ΜΙΑ ΨΕΥΤΟΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΟΥΚΕΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O KYΡΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΕΤΣΙ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ,
    ΕΙΝΑΙ ΑΚΕΡΑΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε δεν ντρεπεστε εκει στην Αταλαντη μονο τα γυπεδα σας ειναι του Δημου των αλλων χωριων δεν ειναι . Αλλα απο κομπλεξικους Αταλαντηνεους τι να περημενης δεν προκειται ποτε να φτασετε στο επιπεδο του Μαρτινου και της Μαλεσσινας Αρβανιτια ρε παρτε το χαμπαρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΝΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΡΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μιχαλη Μπατσο, προεδρε του Α.Σ. ΟΠΟΥΝΤΙΟΥ ΜΑΡΤΙΝΟΥ του Δημου Λοκρων με αφορμη το ατυχες γεγονος της ματαιωσης της προπονησης της ομαδας σας στο ημιτελες σταδιο της Αταλαντης οφειλω να σου δηλωσω οτι παρομοιες συμπεριφορες δεν εκφραζουν την μεγαλη πλειοψηφια των φιλαθλων της Αταλαντης οι οποιοι νοιωθουμε υπερηφανοι για την καταπληκτικη φετεινη πορεια της ομαδας και με την ευκαιρια αυτη να συγχαρω ειλικρινα εσενα ,το συμβουλιο σου , τους ποδοσφαιριστες , τον προπονητη και τους φιλαθλους .Ευχομαι καλη συνεχεια και οσον αφορα το επεισοδιο τι να γραψω .."ουκ αν λαβοις τω μη εχοντι.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ντροπή, δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από την Αταλάντη. κομπλεξ μόνο τόσα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παιδια δεν φταιει ολη Αταλαντη για ενα τυπο μην τον χαρακτηρισω αντε εκει που σε βαλανε

      Διαγραφή
  8. Εδιωξε το Μαρτίνο απο το γήπεδο ο κανένας γιατί περί αυτού πρόκειτε , αυτός που 1] Δεν επέτρεψε την Αταλάντη - 92 να ανέβει κατηγορία 2]Εβριζε την ΑΠΟ και τώρα το παίζει παράγοντας 3]Αλλαξε ούτε και αυτός ξέρει πόσους πολιτικούς χώρους , γνωστός και ως οφα , μην στεναχωριέστε κύριοι απο το Μαρτίνο όσο θα υπάρχουν τέτοιοι τύποι εσείς θα ευημερείτε αλίμονο στην Αταλάντη που ψηφίζει τα τζάκια και τους κωλοτούμπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υποτίθεται ότι είμαστε ΕΝΑΣ δήμος αλλά δυστυχώς κάποιοι θέλουν να είμαστε τέσσερις... Το Μαρτινό όπως και η Μαλεσίνα νομίζω δεν έπρεπε να είχαν αποδεχτεί την συνένωση με την Αταλάντη. Ηταν λάθος. Μεγάλο Λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου