Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Οι Αντιπρόσωποι Φθιώτιδας για το 2ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ του ΣΥΡΙΖΑ



 Λαμία 9 Οκτωβρίου 2016


   Ξεκινούν την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου οι εργασίες του 2ου Συνέδριου του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα.

 Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει :

  • Πέμπτη: Άνοιγμα των εργασιών - εισηγητική ομιλία του Προέδρου Αλέξη Τσίπρα - χαιρετισμοί Ελληνικών Κομμάτων και Κ.Ε.Α.
  • Παρασκευή και Σάββατο: Ομιλίες αντιπροσώπων για τις θέσεις στις θεματικές ενότητες του Συνεδρίου.  ( Η Αριστερά στον 21ο αιώνα - ο  απολογισμός - το παρόν και το μέλλον, το Κόμμα – Προγραμματικές αιχμές).
  • Το συνέδριο θα κλείσει με τις ψηφοφορίες για το κείμενο των θέσεων, την πολιτική απόφαση και τις τροποποιήσεις του καταστατικού.
  • Την Κυριακή το Συνέδριο κλείνει τις εργασίες του με την  εκλογή Προέδρου την εκλογή Κεντρικής Επιτροπής και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

    Στη Φθιώτιδα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συζήτησης των θέσεων και εκλογής αντιπροσώπων .

Στις δέκα (10) Οργανώσεις Μελών της Φθιώτιδας πραγματοποιήθηκαν τουλάχιστον δύο (2)  συνελεύσεις σε κάθε οργάνωση στις οποίες συζητήθηκαν οι θέσεις για το συνέδριο και κατατέθηκαν προτάσεις.

Από 23 Σεπτεμβρίου μέχρι και 6 Οκτωβρίου έγιναν οι εκλογές ανάδειξης αντιπροσώπων. 

Κάθε οργάνωση εξέλεξε τους αντιπροσώπους της.

Στο σύνολο των οργανώσεων της Νομαρχιακής Επιτροπής Φθιώτιδας εκλέχτηκαν 31 αντιπρόσωποι. Οι εξής:


  1. Αλεξίου Αργύρης
  2. Ανδρικόπουλος Στάθης
  3. Αρναούτογλου Νίκος
  4. Γιαννέλος Βαγγέλης
  5. Γρεβενίτης Θωμάς
  6. Δαραμάρα Αργυρώ
  7. Ζαβός Γιώργος
  8. Ζωγλοπίτη Ειρήνη
  9. Καραμέρης Δημήτρης
  10. Κούτρας Γιάννης
  11. Κυριακούσης Δημήτρης
  12. Λαμπρούτσος Νίκος
  13. Μιχελής Θανάσης
  14. Μπακαλέξης Θανάσης
  15. Μπαρτσιώκα Αγγέλα
  16. Μπούρχας Γιάννης
  17. Μωρίκη Μυρτώ
  18. Νυδριώτου Κονδυλία
  19. Παΐσιος ΄Αγγελος
  20. Παπατριανταφύλλου Τριαντάφυλλος
  21. Πάπουτσας Νίκος
  22. Πατούλης Γιάννης
  23. Πετρόπουλος Χρήστος
  24. Σακελλάρης Βαγγέλης
  25. Σακκάς Αντώνης
  26. Σαρακιώτης Γιάννης
  27. Σκανδάμη Γλυκερία
  28. Σουρούνης Γιώργος
  29. Σταμόπουλος Γιάννης
  30. Στεργιοπούλου Αθανασία
  31. Ταρανάς Νικήτας


Από το γραφείο τύπου της Ν.Ε Φθιώτιδας. 

18 σχόλια:

  1. ΜΕΓΑΛΕ ΤΣΙΛΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΑΛΤΑ ΣΟΥ
    ΧΟΡΕΨΕΣ ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ
    ΒΑΦΤΗΚΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΑΝΕΛΑΒΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ Ν Δ
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΚΛΕΓΕΣΑΙ ΣΥΝΕΔΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ
    ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑΣΑΙ ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΟΔΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΤΩΝ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" ΚΑΙ "ΟΧΙ ΔΙΟΔΙΑ" ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΦΟΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΜΟΝΙΩΝ!!! ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ? Εγώ προσωπικά κανέναν δεν κορόιδεψα ποτέ ,βρέθηκα εκεί για να απαιτήσω και να διεκδικήσω, αλλά όταν είσαι έξω από τον χορό πολλά τραγούδια ξέρεις!Δεν βολεύτηκα ποτέ και δεν υπήρξα ποτέ κρατικοδίαιτος.Το πιο εύκολο θα ήταν να είμαι σπίτι μου και να κάνω κριτική και να πουλάω λαϊκισμό ,από τον καναπέ μου ,όπως κι εσύ!

      Διαγραφή
    2. Κε Αλεξίου δεν βαρεθήκατε να κοροϊδεύετε τον κόσμο;Αν ήταν έτσι οι αγώνες ακόμη θα ήμαστε σκλαβωμένοι.Είστε άνθρωπος του δήθεν και σας έμαθε ο κόσμος.Δεν τρώει κουτόχορτο.Αποσυρθείτε για το καλό σας.Κανετε κακό στον ευατο σας.Χορτάσαμε γραφικούς.Έλεος πια.

      Διαγραφή
    3. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΙΣΤΑ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΠΙΑ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΗ ΓΙΑΛΑΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΥ, ΤΟΥ ΚΟΦΤΗ, ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΊΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ; Α ΡΕ ΑΜΟΙΡΕ....

      Διαγραφή
    4. Άμοιρος,γραφικός ,απατεώνας ....χαρακτηρισμοί ,βρισιές από ανώνυμους είναι σαν να μην έγιναν ,η ουσία είναι ότι φοβάστε να γράψετε και να κριτικάρετε επώνυμα ,διότι μάλλον δεν σας παίρνει...τώρα αν 2-3 άτομα η και 113 στις 20.000 Λοκρών ρίχνουν λάσπη ανώνυμα , δεν με ενοχλεί συνεχίστε να ρίχνετε λάσπη ,εμένα με ξέρουν ,εσάς σας φαντάζονται ποιοι είστε ,οι ίδιοι και οι ίδιοι ,οι γλύφτες του Σταικούρα και οι επαναστάτες της πορδής με τα λεφτά του μπαμπά!

      Διαγραφή
  3. Όλα τα ταλέντα μαζεμένα.Έρχεται η ώρα τους.Θα πανε να μην πω που.Πατούλης,Αλεξίου,Παισιος όλοι οι τεμπέληδες του Δημοσιου.Αχ ξέχασα ο ήρωας δεν πληρώνω και αυτός ο δουλευταράς μέσα.Μα και αυτός ο βουλευτής σας ο Σαρακιωτης;Δεν τα βλέπει τα χαλια μας;Βεβαίως δεν τον ενδιαφέρει διότι στις επόμενες εκλογές ούτε τον δικό του δεν θα βρει.Τσαμπα η ψήφος που του έριξα.Να μου κοβόταν το χέρι .ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για το ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. Εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια?Δημόσιος υπάλληλος και κρατικοδίαιτος δεν υπήρξα ποτέ, ούτε δανεικά σου ζήτησα ,γιατί απλά δεν έχω ζητήσει ποτέ σε κανένα δανεικά στην ζωή μου,μου χρωστάνε πολλοί ,δεν χρωστώ σε κανέναν!κράτα την ειρωνεία για πάρτι σου και να χαίρεσαι εσύ τον δικό σας βουλευτή,μην τον χάσετε γιατί η διαπλοκή θα τελειώσει,γλύφτε τον από το πρωί ως το βράδυ μήπως και σας πετάξει κανα ξεροκόμματο .Και αν έχεις το θάρρος της γνώμη σου γράψε επώνυμα ,γιατί από τους χαρακτηρισμούς και την λάσπη που ρίχνεις πρέπει να είσαι πολύ δημοκράτης-τισα ,ΕΥΓΕ!

      Διαγραφή
    2. Ξέχασες τι έλεγες εσύ Αλεξίου για τους γραμματείς και φαρισαίους των άλλων κομμάτων των μνημονίων??? Πως τους αποκαλούσες???

      Διαγραφή
    3. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ???? ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ

      Διαγραφή
    4. Μπράβο συνεχίστε να γράφετε ανώνυμα ...είστε ατρόμητοι κι αγωνιστές...δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γράφετε ανώνυμα ....μήπως έχετε λερωμένη την φωλίτσα σας? ή φοβάστε την κριτική?

      Διαγραφή
  4. Ο Λ.Τροτσκυ στην ''προδομένη επανάσταση'' περιγράφει τις επιτελούμενες αλλοιώσεις στον χαρακτήρα απο τη σαγήνη της εξουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μετά ξύπνησες , απλά μέλη είναι ρε μεγάλε τι εξουσίες και κούτσουρα δαυλιά καμμένα , εκλέχτηκαν για το συνέδριο και όχι να αποφασίζουν και να διατάσσουν.

      Διαγραφή
  5. Πιστευω να τους τα ειπατε εκει κατω ,γιατι τουλαχιστον εσεις που ειστε απο την Λοκριδα δεν μασατε τα λογια σας ,απο τον Παίσιο ως τον Πατούλη και κυρίως οι Ανρικόπουλος και Αλεξίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΤΑΝΤΑ.ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ.

      Διαγραφή
    2. Γιατί δεν τα λένε και δημόσια αυτά που τους είπαν; Η κριτική γίνεται δημόσια. Τετ α τετ κεκλεισμένων των θυρών άλλα πράγματα γίνονται!

      Διαγραφή
  6. Η ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΠΕΤΑΣ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ,ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΟΝΟΝ Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ,ΚΥΡΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ , ΟΛΟΙ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΑΘΛΙΑ ΕΙΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου