Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Απάντηση Δήμου Λοκρών για την Απόφαση Κανονισμού Λειτουργίας Κοιμητηρίων του Δήμου




ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ     
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ              
ΝΟΜΟΣ  ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ
Αταλάντη, 04/10/2016
Ταχ. διεύθυνση: Πλατεία Δημαρχείου
Τ.Κ:   35200 –Αταλάντη
ΤΗΛ.: 2233022374 – 81015
FAX: 22330-22606



Σχετικά με ανάρτηση της «ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» που φιλοξενήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης  και αφορά την απόφαση που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λοκρών, αναφορικά με τον κανονισμό των κοιμητηρίων, περιμέναμε μια υπεύθυνη τοποθέτηση από την εν λόγω παράταξη η οποία και γνωρίζει πολύ καλά τους κανονισμούς και τις υποχρεώσεις από την Νομοθεσία για το πώς λειτουργεί ο Δήμος.

Γνωρίζουν πολύ καλά ότι από το 2006, ήταν υποχρεωμένοι οι Δήμοι να θεσπίσουν κανονισμούς λειτουργίας κοιμητηρίων, (κάποιοι το έκαναν) και ότι το να μην ληφθεί μια τέτοια απόφαση, εγκυμονεί κινδύνους μεταξύ των οποίων υπέρογκα πρόστιμα.
  
Εξάλλου η απόφαση αυτή έπρεπε ήδη να είχε ληφθεί κι εξ αναβολής συζητήθηκε.

Τούτο σημαίνει ότι υπήρχε ο χρόνος και η δυνατότητα από τις παρατάξεις αλλά και από τις τοπικές διοικήσεις να κατατεθούν προτάσεις, που θα συμφωνούν με τον γενικό κανόνα.
   
Αντί αυτού βέβαια επιλέχθηκε η οδός της λασπολογίας και της παραπλάνησης των πολιτών, αλλά δεν μας απαντούν στο πως θα γίνει η οικονομική αυτοδιαχείριση, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες βελτιώσεις στους ιερούς αυτούς τόπους. 
   
Η φύση του θέματος είναι τέτοια που δεν μπορεί και δεν πρέπει να αποτελεί πεδίο μικροπολιτικής και ειρωνιών.
   
Συνεπώς, επειδή το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει κι όχι ο  Δήμαρχος, σε συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες και τα εκκλησιαστικά Συμβούλια, θα δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για την βελτίωση και συντήρηση των χώρων, διότι η οποιαδήποτε επέμβαση ανήκει στις ανταποδοτικές υπηρεσίες .

Είναι προφανές ότι θα πρέπει να υπάρχουν έσοδα για να πραγματοποιούνται έξοδα κι όλα τα υπόλοιπα που λέγονται και γράφονται είναι χάριν εντυπωσιασμού κι ανέξοδης πολιτικής.



ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 

ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ 

10 σχόλια:

  1. Που ειναι αυτη η αναρτηση. Εγω βλεπω αναρτηση της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ. Κ. ΔΟΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΥΡΙΕ ΔΟΥΡΟ, ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ

      Διαγραφή
    2. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΦΟΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ Ο ΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ.

      Διαγραφή
  2. Συγκεντρώσου!!!!!!!!! Λαική συσπείρωση και Δούρος, ήμαρτον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητε φιλε επειδη βλεπω πολλα θαυμαστικα ειρωνιας σου απαντω τα εξης.Στην πολιτικη μου ζωη δεν λειτουργησα ποτε με ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ. Λειτουργησα χωρις κομματικες προκαταληψεις και ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ.Και με κριτηρια το ΔΙΚΑΙΟ και την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.Συνεχιζω και τωρα.Δηλωνω ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. Σαν ΔΗΜΑΡΧΟΣ παρεδωσα τα ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΛΕΙΔΙΑ στην εισοδο της ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ.Εναντιωθηκα οταν επρεπε και στο κομμα που εκπροσωπουσα οταν επροκειτο για το συμφερον του ΔΗΜΟΥ και των συμπολιτων μου.Θα συνεργαστω εαν χρειαστει και με τον ΔΙΑΒΟΛΟ αρκει αυτο να ειναι για το συμφερον του τοπου μου.ΤΩΡΑ Καταλαβαινεις γιατι στις επομενες εκλογες με στειλανε ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ Δεν υποττασομαι σε κανεναν.ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΙ με κανεναν οταν δεν πρεπει.Ειμαι ΑΤΙΘΑΣΟΣ.Μειονεκτημα η προτερημα΄.ΔΕΝ ΞΕΡΩ. Κ. ΔΟΥΡΟΣ. ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Μου θυμιζει την οικουμενικη ΚΩΝ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΦΛΩΡΑΚΗ.

      Διαγραφή
    3. Να ρωτήσω κάτι!
      Αν είσαι ψηλός και χοντρός θα πληρώνεις περισσότερα στον Δήμο;Διότι όπως ξέρετε παντού μετράει το μέγεθος.

      Διαγραφή
  3. ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ Η "ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ" ΔΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΣ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΡΟΥΣΣΗΣ. ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΞΗ "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ" ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΣΙΜΟΥ-ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ. ΔΗΜΑΡΧΕ.ΕΧΕΤΕ ΣΥΓΧΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟ. ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΟΥΡΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΝΕΞΟΔΗ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ. ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΥΣΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΕΞΟΔΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΄Δημαρχε, αληθεια με το νεκροταφειο Θεολογου τι
    θα γινει, εχουν εγκριθει εξη στρεμματα απο το δασαρχειο χρονια αρκετα...Φτιαξτε την δημοτικη επιχειρηση,και μετα σκεφτειτε τα εσοδα. Ο ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΤΑΛΑΝΤΗ.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου