Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ





6 σχόλια:

  1. Έφτασε μέχρι εδώ η απάτη?...άντε καλό ξεχρέωμα ,κρατείστε και κανα ευρώ για μετά το ξεχρέωμα... 600 δις έχει ο Σώρρας ,έτσι πιστεύουν πάρα πολλοί στην Ελλάδα , εδώ θα μου πείτε πιστέψαμε τόσους και τόσους πολιτικούς ,μέχρι τώρα ,ο Σώρρας τα έχει καταθέσει για να ξεχρεωθούμε ,εδώ και πέντε χρόνια και κανένας δεν ξεχρεώνεται , τι πειράζει αν μας κοροϊδεύει άλλος ένας ? εμείς εκεί....η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥΠέμπτη, Οκτωβρίου 20, 2016

      Βρείτε στο GOOGL δικαστικη απόφαση 67650/13 .Είναι αμετακλητη και πιστοποιει τα 600 δις. Ο ενημερωμένος πολιτης ειναι ο πιο αξιόπιστος.

      Διαγραφή
    2. Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/28-6-13 ΑΦΟΠΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑΣ! ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΙΚ ΑΠΟΦΑΣΗ !ΣΕ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΕΙΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΕΙΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΝΤΕΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ Ε.ΣΥ.Κ.ΒΟΥΡΛΩΝ ΑΓ.ΚΩΝ/ΝΟΥ Ε.ΣΥ. ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ Ε.ΣΥ.ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΩΝΤΑΣ (ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΕΙΜΑΡΟΣ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ 280 ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ! ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ

      Διαγραφή
    3. Η ΔΙΚΑΣΤΚΗ ΑΠΟΦ. 67650/28-6-13 ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΟΥ !Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΡΓΥΡΗ ΑΛΕΞΙΟΥ ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΣΟΥ ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ !

      Διαγραφή
  2. Βρε μπας και ειναι Αληθεια αυτα που λεει , ο Ανθρωπος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι ανάπηροι μπορούν να παρακολουθήσουν την ομιλία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου