Τρίτη 16 Απριλίου 2013

11η ΑΝΑΒΑΣΗ ΚΥΜΗΣ 27-28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ


Eίμαστε και φέτος στη  Γραμμή Εκκίνησης για την 11η Ανάβαση Κύμης, έναν αγώνα ενταγμένο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων.




Ο καθιερωμένος αγώνας Ανάβασης με τις  52 φοβερά τεχνικές στροφές και με την άψογη φιλοξενία όπως αγωνιζόμενοι και επισκέπτες πρεσβεύουν.

Το θέαμα, οι συγκινήσεις και η άρτια οργάνωση του αγώνα υπόσχονται ένα γεμάτο διήμερο, που θα ευχαριστήσει και τον πιο απαιτητικό θεατή.

 

Ο αγώνας διοργανώνεται από τη Start Line  υπό την αιγίδα του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου και την υποστήριξη της Λέσχης Αυτοκινήτου Κύμης “ΕΛΜΑ”.

Σας περιμένουμε όλους 27 και 28 Απριλίου για να περάσουμε ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο, σε μία από τις καλύτερες αναβάσεις του Πρωταθλήματος!


ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥΣ... ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΕΠΙ ΗΜΕΡΩΝ ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΗ ΠΙΣΤΑ ΜΟΤΟΚΡΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑ-ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΗ ΕΠΙ ΗΜΕΡΩΝ ΛΙΟΛΙΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗ ΛΟΚΡΙΔΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου