Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

ΖΕΛΙ ΛΟΚΡΙΔΟΣ: 48χρονος βρέθηκε κρεμασμένος μέσα στη στάνη του

Μπήκαν στη στάνη και βρήκαν τον άνθρωπό τους κρεμασμένο από την οροφή! - Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις συνθήκες θανάτου του 48χρονου - Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην στάνη, όπου βρέθηκε κρεμασμένος...


Τον 48χρονο άνδρα βρήκαν νεκρό οι συγγενείς του αργά χθες το βράδυ (28-04-2013). Όταν δεν επέστρεψε στο σπίτι του στο Ζέλι Λοκρίδας οι δικοί του άνθρωποι ανησύχησαν και ξεκίνησαν να ψάχνουν για να τον βρουν. 

Όπως έγινε γνωστό ο 48χρονος διατηρούσε έξω από το Ζέλι μια μικρή κτηνοτροφική μονάδα, στην οικογένειά του  είπε ότι πάει να φροντίσει τα ζωντανά που είχε στη στάνη και  θα επέστρεφε νωρίς. Όταν όμως η ώρα περνούσε και δεν απαντούσε στο κινητό του τηλέφωνο, οι  συγγενείς του άρχισαν να ανησυχούν.

Σύμφωνα τις πληροφορίες περίπου στις 21:30 αποφάσισαν να μεταβούν στο σημείο που υπήρχε η στάνη και όταν μπήκαν μέσα, σε ένα  βοηθητικό κτήριο, πάγωσαν  αντικρύζοντας τον άνθρωπό τους να είναι  κρεμασμένος με μία τριχιά από το δοκάρι της οροφής. Το θέαμα που τους έκανε να ''παγώσουν'' και αμέσως μετά το πρώτο σοκ ειδοποίησαν την αστυνομία. 

Στο σημείο έφτασαν γρήγορα αστυνομικοί του Α.Τ. Αταλάντης, ενώ σύμφωνα με την διαδικασία η σωρός θα υποβληθεί σε νεκροψία νεκροτομή, για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για αυτοκτονία ή για έγκλημα. 

Οι συγγενείς του 48χρονου έλεγαν στους αστυνομικούς, πως ο άνθρωπός τους δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα...

2 σχόλια:

  1. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΙΗ ΜΑΣ ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΔΙΕΞΟΔΑ; ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΨΗΦΙΖΑΝ ΝΕΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρίμα. Συλλυπητήρια στους οικείους του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου