Σάββατο 27 Απριλίου 2013

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ: Κάλεσμα συμμετοχής στη απεργιακή συγκέντρωση την Μεγάλη Τετάρτη 1Μάη, στην πλατεία Πάρκου



Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στη απεργιακή συγκέντρωση  του ΠΑΜΕ που θα γίνει την Μεγάλη Τετάρτη 1Μάη,10.30 π.μ. στην πλατεία Πάρκου, απευθύνει, η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Νομού Φθιώτιδας.

Η 1η του ΜΑΗ δεν είναι αργία, δεν είναι μεταφερόμενη γιορτή. Είναι απεργία! Κατοχυρώθηκε ως αργία από αγώνες και θυσίες εκατομμυρίων εργατών σε όλο τον κόσμο στον αγώνα της κατάργησης της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο. Δεν έχει κανένα δικαίωμα η κυβέρνηση να τη μετατρέπει σε μεταφερόμενη κινητή αργία. Είναι αδικαιολόγητη η μεταφορά.

Οι κύριες, οι επικουρικές συντάξεις, οι παροχές στην Υγεία, στα φάρμακα σφαγιάστηκαν, έρχονται νέες περικοπές. Το ΙΚΑ και όλα τα Ταμεία διαλύονται, τα αποθεματικά μας καταληστεύτηκαν, κλείνουν δημόσια νοσοκομεία. Η άγρια φορολογία, τα χαράτσια, οι ανατιμήσεις σε βασικά προϊόντα, στο πετρέλαιο, στη ΔΕΗ μας καταδικάζουν στη φτώχεια και την εξαθλίωση.
Μπροστά μας βρίσκεται ο κίνδυνος της στάσης πληρωμών.
Τα ψέματα της τρικομματικής κυβέρνησης ότι τα μέτρα αυτά θα είναι τα τελευταία από τη μία και από την άλλη οι εκβιασμοί, ο φόβος, η τρομοκρατία που καλλιεργούν επιδιώκουν να μας αδρανοποιήσουν. Τα ίδια ή παρόμοια μέτρα παίρνονται σε όλη την Ευρώπη, με ή χωρίς μνημόνια.
Με την αγωνιστική μας κινητοποίηση δίνουμε απάντηση ότι δεν πρέπει να υπάρχει καμιά αυταπάτη, καμία ανοχή, δράση τώρα με οργάνωση, αντίσταση και δυνάμωμα των αγώνων ενάντια στις πολιτικές της κυβέρνησης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των μονοπωλιακών ομίλων. Αυτοί είναι οι υπεύθυνοι, αυτοί κέρδισαν και κερδίζουν από το μόχθο και τη φτώχεια μας.



Λαμία 26/4/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου