Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Ευχαριστήριο μήνυμα του Δ.Σ. του Γ.Σ. «ΝΗΡΕΑΣ» Λαμίας προς το φίλαθλο κοινό



Το Δ.Σ. , οι παίκτες και όλοι οι συντελεστές του Γ.Σ. «ΝΗΡΕΑΣ» Λαμίας, θα θέλαμε να εκφράσουμε στον φίλαθλο κόσμο της Φθιώτιδας, αλλά και της Ευρυτανίας τις θερμότατες και από βάθους καρδίας ευχαριστίες για την μαζική και δυναμική παρουσία τους στον προημιτελικό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος. Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά τον Δήμαρχο Καρπενησίου και τους συνεργάτες του για την άψογη φιλοξενία της αποστολής και των φιλάθλων.

Όλοι μαζί ζήσαμε μία ακόμη ιστορική στιγμή σε ένα «παραμύθι» που βρίσκεται ακόμη στην απαρχή του. Το εγχώριο οικοδόμημα του πόλο ζει πρωτόγνωρες στιγμές για τα δεδομένα του. Στιγμές που δημιουργεί με την αγάπη του και την τεράστια συνεισφορά του ένας κόσμος διψασμένος για διακρίσεις. Ένα σύνολο που έχει το προνόμιο να έχει ενωμένη μία ολόκληρη πόλη και αρραγή μία περιφέρεια να υποστηρίζει το δημιούργημα του, τον δικό σας «ΝΗΡΕΑ» Λαμίας.

Η δική σας ισχυρή παρουσία τόσο ως προς τον παλμό, όσο και ως προς την επίδειξη αθλητικού πολιτισμού, μετέτρεψε το Καρπενήσι σε πρωτεύουσα του Ν. Φθιώτιδας και την κατά συνθήκη έδρα σε φυσική ! Με κεκτημένη λοιπόν την ταχύτητα από αυτή την μεγαλειώδη επικράτηση ενάντια σε έναν αντίπαλο ανώτερης κατηγορίας, σας καλούμε να συγγράψουμε – θέλουμε να πιστεύουμε ως οικοδεσπότες αυτή την φορά -  μία ακόμη νέα ιστορική σελίδα σε αυτό το «ταξίδι» προς το όνειρο.

Σας ευχαριστούμε 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου