Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ για την παρουσία της Χρυσής Αυγής στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ


Δημοκρατική ΑριστεράΠροσβεβλημένος είναι ο δημοκρατικός κόσμος από τη χθεσινοβραδινή τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ με τη θλιβερή παρουσία των εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής. 

Επί ώρες και χωρίς αντίλογο, ακούγονταν σε πανελλαδικό δίκτυο ένα κήρυγμα μίσους και ξενοφοβίας.

Η Δημοκρατία εκτός από ανοχή έχει και κανόνες. Ας το καταλάβουν όλοι ότι σε όλο τον προηγμένο κόσμο η αναπαραγωγή ρατσιστικών στερεοτύπων διώκεται ποινικά. 

Είναι ώρα να υψώσουμε μέτωπο απέναντι στο νεοναζιστικό μόρφωμα, αλλά και σε όσους με τη στάση τους συμβάλλουν στην προώθηση του ρατσισμού, του μισαλλόδοξου λόγου, υπηρετώντας τα σχέδια και τις απεχθείς αντιλήψεις και ιδέες της Χρυσής Αυγής.

12 σχόλια:

  1. ΣΑΣ ΧΑΛΑΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΕΡΜΑΝΟΔΟΥΛΕ ΑΛΕΞΙΟΥ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑ ΜΟΝΟ Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ? ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ. ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙ .ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ , ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΔΟΥΛΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΙΟΥ ,ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΑ ΦΥΛΗ.ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ,ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ,ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ? ΜΟΝΟ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΘΡΕΣ ΦΩΝΕΣ ΒΓΑΖΕΤΕ , ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΘΛΙΟΙ , ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν ειμαι με τον αλεξιου ,,,αλλα απο ποτε γινατε πατριωτες εσεις οι χρυσαυγιτες ????ενα ματσο φυλακοβιοι και χρηστες ουσιων ειστε κοιταχτε ποιοι σας κατευθυνουν>>.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΒΑΖΟΥΝ ΒΟΜΒΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ; Η ΔΗΜΑΡ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΕΝΑ ΔΟΣΙΛΟΓΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΜΟΝΟ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ολη η ελλαδα δεν ειναι εναντιων..1000000 ελληνες ειναι με τη χρυση αυγη και επεται συνεχεια...θα ψαχνετε τρυπες να κρυφτειτε ...ειμαστε το μελλον της χωρας οτι και να κανετε..κ οσο για τον κυριο αλεξιου αναμενουμε στις επομενες εκλογες να μαθουμε ποιο κομμα θα στηριζει..ειναι γνωστος για τη σταθεροτητα του στην ιδεολογια του!!περαστικα σας ανθελληνας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στους Γερμανοτσολιάδες τους Χιτες και νυν Χρυσαυγίτες που ηταν παντα με τον κατακτητή δεν αξιζει ν΄απαντάς γιατι τους δίνεις κι αξία!!!αστους να λένε τα δικά τους , η ιστορία δεν ξεγράφετε!!! στο τέλος θα μας πουν οτι γιορτάζουν και την επέτειο του Πολυτεχνείου!!! ή οπως λέει η παροιμία : είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εννοειται πως δεν γιορταζουμε την επετειο του πολυτεχνειου κ.αλεξιου που η γενια αυτου μας εφερε εδω που ειμαστε..δεν κοιτατε τι γινεται στη χωρα μας και την ανοχη που δειχνετε στους γερμνανους παρα το μονο σας προβλημα ειναι η χρυση αυγη..σεβασμο στους ελληνες που ψηφισαν..τελικα τι υποστηριζεις κ.αλεξιου?πασοκ συριζα δημαρ??οπου φυσαει ο ανεμος ?καλη συνεχεια στους αγωνες του διαδικτυου αγαπητε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣΤρίτη, Απριλίου 09, 2013

    Αυτάρεσκα αυτοαποκαλείστε Χ.Α. ενώ είστε Μαύρη Νύχτα. Σκοταδιστές και μισάνθρωποι. Εμφανίζεστε σαν αρχαιολάτρεις, ενώ <<'Ελλην εστί οστις την Ελληνικήν παιδεία έσχε>> ενω εσείς και οι εκπρόσωποι σας ουτε Ελληνικήν, ουτε παιδεία έχετε. Στιρίζεστε στην μάζα και στην βία, χαρακτηριστικά των βορείων λαών (Γερμανών-Ναζί) των οποίων μιμητές και θαυμαστές είστε.Δεν αποτελείτε το μέλλον της Ελλάδας, αποτελείτε το πιο φρυκτό παρελθόν της ανθρωπότητας. Τα λάθη των εκλεγμένων λειτουργών της δημοκρατίας δεν σας νομιμοποιούν ούτε σας δίνουν άλλοθι βία.Η απάντηση μας, η απάντηση του Δημοκρατικού Ελληνικού Λαού, που όποιες ιδεολογικές διαφορές και να έχουμε, θα είναι η ένωσή μας απέναντι σας και ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.Αυτός είναι και ο μόνος φόβος σας..
    Γνωρίζω οτι θα θα βγείτε ανώνυμα,γιατι έχετε μάθει να κρύβεστε στην ανωνυμία, θα βρίσετε και απειλήσετε.Σας δηλώνουμε δεν σας φοβούμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εχετε παθει παρακρουση ..μαζευτειτε ολοι οι ανθελληνες εναντιων της χρυσης αυγης..οτι κ αν κανετε το ποταμι δν γυριζει πισω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣΤετάρτη, Απριλίου 10, 2013

      Δεν είστε ποτάμι,είστε χαβούζα

      Διαγραφή
  10. Στην ΧΑ αναφέρομαι σαν κόμμα και σαν νεοναζιστικό μόρφωμα και οχι σαν πρόσωπα της περιοχής, που ειναι συμπατριωτες μου και γνωστοί και για μένα παρασυρόμενοι, απο την άκρατη λαικίστικη πολιτική της ΧΑ ,που άρχισε να θέλει να κρύβει το φασιστικό, ναζιστικό πρόσωπο της ,πίσω δηθεν απο πατριωτισμό και εθνικισμό.Οι άγνωστοι αυτοί που γράφουν διάφορες αηδίες και βρίζουν και δημιουργούν εμφυλιοπολεμικό κλίμα , αν είναι περήφανοι για τις ιδέες που έχει η Χ.Α , που σημειωτέον έχει σαν προτυπο τον Χίτλερ (όχι οτι ήταν καλύτεροι οι τότε σύμμαχοι Τσώρτσιλ και Στάλιν) και όχι τα Ελληνικά και αρχαιοελληνικά ιδεώδη όπως λένε και κυρίως την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , ας γράφουν ,όπως εγω ,επώνυμα και οχι να κρύβονται.Ξέρετε δεν με αγγίζουν τα παιδιάστικα ,πολλές φορές, επιχειρήματά σας και η παραχάραξη της ιστορίας που κάνετε και θα πολεμώ πάντα τις φασιστικές αντιλήψεις από όπου και να προέρχονται ,ειτε ακροδεξιές ,ειτε δεξιές ,είτε κεντρώες ,είτε αριστερές,είτε ακροαριστερές!...οσο για το που ανήκω δεν ειμαι αντικείμενο...δεν ανήκω πουθενά παρά μόνο στον εαυτό μου και έχω κρίση να κρίνω ,αλλα παράλληλα κρίνομαι για την στάση μου και τις πολιτικές μου απόψεις.ΣΥΡΙΖΑ δεν υπήρξα ποτέ αλλά έχω πολλούς φίλους Συριζαίους,οπως και Πασόκους και ΚΚΕδες,ακροαριστερούς , ΝΔημοκράτες - ποτέ δεν υπήρξα και δεν θα υπάρξω δεξιός και ακροδεξιός και τώρα ως γνωστό ψηφίζω ΔΗΜΑΡ και είμαι μέλος αυτής , αλλά πάντα σταθερός στίς πολιτικές μου απόψεις που έχουν ρίζες στην ΑΡΙΣΤΕΡΑ ,τον ουμανισμό και την οικολογία.Είμαι αποφασισμένος να μην ανήκω πουθενά, παρά μόνο να ψηφίζω αυτό που κρίνω εγώ σωστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΝΤΕ ΠΙΣΩ ΡΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΦΑΞΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΕΜΑΛΑ. ΕΛΛΑΣ-ΑΡΚΙΤΣΑ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου