Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Ο Φθιωτός Θοδωρής Δημόπουλος στο ένθετο της Boussias Communications


Το άρθρο του Φθιωτού Θοδωρή Δημόπουλου με θέμα "Η εικόνα και η προοπτική της φροντίδας της Τρίτης Ηλικίας στην Ελλάδα της κρίσης" φιλοξενείται μεταξύ άλλων σημαντικών επιστημονικών αναρτήσεων και ειδήσεων στο ένθετο της εγνωσμένης Boussias Communications, Health Daily (executive briefing for health & pharma professionals). 


Το Αν. Μέλος του Δ.Σ. των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Λαμίας, Άμφισσας και Καρπενησίου, που δραστηριοποιείται ως Κοινωνικός Λειτουργός σε αρκετές κοινωνικές δομές και μονάδες παροχής υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας της Αθήνας, μέσω της αρθρογραφίας του αποτελεί πλέον μέλος των προσωπικοτήτων που κατά καιρούς φιλοξενεί η πασίγνωστη εταιρεία management, marketing και διοργάνωσης διαφόρων επιστημονικών συνεδρίων Boussias Conferences, η οποία συχνά συγκεντρώνει σε έναν κοινό τόπο διεθνείς πρακτικούς ειδήμονες, ακαδημαϊκούς, υψηλού κύρους προσωπικότητες και συγγραφείς, κερδίζοντας έτσι την ευρύτερη αποδοχή και συμμετοχή υψηλόβαθμων στελεχών από όλες τις περιοχές της ελληνικής επιχειρησιακής δραστηριότητας. 

Η Boussias Conferences σχεδιάζει και παράγει συνέδρια και επαγγελματικές εκδηλώσεις για τις ειδικές περιοχές δραστηριότητας της Boussias Communications και των περιοδικών της τίτλων: Marketing Week, HR Professional, Net Week, Banker’s Review, CFO Agenda και Project Management. Ο οργανισμός μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει περισσότερα από 130 συνέδρια τα τελευταία 7 χρόνια, εισάγοντας σύγχρονη - διεθνή τεχνογνωσία, και προσφέροντας υπηρεσίες που αποδεικνύονται πολύτιμοι αρωγοί στο καίριο έργο των Ελλήνων στελεχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου