Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Απόλυτος Κυρίαρχος ο ΛΟΚΡΟΣ μέσα στα παρκέ με 4 Χ 4 !!!




Με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο πέρασε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του 2015 για τις ομάδες Μπάσκετ (Ανδρικό & παιδικό ) & Βόλλεϋ (Γυναίκες & Κορασίδες) του συλλόγου μας αποχαιρετίζοντας την χρονιά που φεύγει από τις πρώτες θέσεις των πρωταθλημάτων που συμμετέχει η καθεμία αντίστοιχα.
Η αρχή έγινε το Σάββατο με την ομάδα Βόλλεϋ των Γυναικών όπου μέσα στις Λιβανάτες επικράτησε του Κύνου στο τοπικό ντέρμπι με 1-3 σετ πετυχαίνοντας την τέταρτη νίκη τους στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΚΕΛ.
Την σκυτάλη πήραν οι άντρες του μπάσκετ που μετά από πολύ καλή εμφάνιση πήραν την νίκη στην Μαλεσίνα απέναντι στην τοπική Αναγέννηση με 60-71, νίκη η οποία  τους έδωσε και τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.
Η συνέχεια σήμερα Κυριακή με τις κορασίδες του Συλλόγου να κερδίζουν σχετικά εύκολα στην πρεμιέρα τους στο πρωτάθλημα με 0-3  σετ την ΦΩΚΙΔΑ 2000 μέσα στην Ιτέα.
Τέλος το καρέ των νικών συμπληρώθηκε λίγη ώρα αργότερα στην Θήβα  σε ένα παιχνίδι ντέρμπι όπου οι παίδες στο μπάσκετ πέρασαν με 58-60 παίρνοντας μαζί τους την πρώτη θέση και την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ και μάλιστα αήττητοι.
(Σε επόμενες αναρτήσεις θα υπάρχουν αναλυτικά ρεπορτάζ για το κάθε παιχνίδι καθώς και photos album)
Πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και τους αθλητές μας που πρωταγωνιστούν και ΤΙΜΟΥΝ τη ΦΑΝΕΛΑ του ΛΟΚΡΟΥ ! ! ! Πολλά μπράβο αξίζουν και στους προπονητές μας , Λουκά Ζαρονικόλα, Αλέξανδρο Σεργιάννη , Ανέστη Μάτο και Γιώργο Μπουράμα για την πολύ καλή δουλειά τους ο καθένας στον τομέα του και αυτό φαίνεται μέσα στα παρκέ…
Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ  και στον κόσμο της ομάδας που ακολούθησε τις ομάδες μας σε αυτά τα εκτός έδρας παιχνίδια και με την φωνή τους έδωσαν ΔΥΝΑΜΗ στους αθλητές και αθλήτριες.
Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για το ζεστό σας χειροκρότημα και σας θέλουμε πάντα κοντά μας.
Εμείς από  την πλευρά της Διοίκησης θα είμαστε πάντα δίπλα σας υποστηρικτές των προσπαθειών σας για την κατάκτηση των στόχων σας.
Με αφορμή την  διακοπή των πρωταθλημάτων για την εορταστική περίοδο όλοι έχουμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε, να γεμίζουμε τις μπαταρίες μας και από την νέα χρονιά να συνεχίσουμε  την σκληρή δουλειά που θα μας φέρει σε νέες επιτυχίες….Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές/τριες , προπονητές και φιλάθλους να περάσουν όμορφες και χαρούμενες γιορτές και δίνουμε ραντεβού για το 2016 !
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ  – ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου