Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Ο Δήμαρχος απαιτεί αύξηση του μισθού του!


Την στιγμή που η οικονομική κρίση μαστίζει τη χώρα και παρά το χρόνιο αίτημα των πολιτών για μείωση των προνομίων των αιρετών είτε στην αυτοδιοίκηση είτε στο Κοινοβούλιο... ο κ. Δήμαρχος με περίσσιο θράσος απαιτεί αυξήσεις των μισθών και προνομίων των αιρετών!!! 

Δεν μας είπε όμως ποιος θα τον πληρώνει... Καθώς αυτοί που πληρώνουν τον μισθό των αιρετών, δηλαδή οι πολίτες, οι ίδιοι λαμβάνουν αμοιβές εργασίας από 250 ευρώ μέχρι το πολύ 650 τη αγορά σήμερα!!! Και σύμφωνα με τους αιρετούς αυτά πρέπει να φτάνουν και να περισσεύουν και για φόρους και τέλη!!!

Βέβαια όλοι οι αιρετοί θέλουν... αλλά δεν τολμούν όλοι να το ξεστομίσουν...

Και δεν είδαμε και κανέναν "κακοπληρωμένο" αιρετό να παραιτείται από το πολιτιλίκι και να γυρνάει στην δουλεία του. (Αν έχει και αν είχε ποτέ βέβαια). Αφού δεν τα βγάζεις πέρα, παραιτήσου και γύρνα στη δουλίτσα σου που βγάζεις λεφτά... τι περιμένεις; Γιατί απαιτείς να σε πληρώνουν οι μεροκαματιάρηδες, οι συνταξιούχοι και οι άνεργοι;

Δήμαρχος απαιτεί αύξηση του μισθού του!


Στη συνεδρίαση της ΠΕΔΑ πριν λίγες μέρες, ο Δημαρχος Πεντέλης – Μελισσίων κ. Δημήτρης Στεργίου έθεσε επίμονα το θέμα της αύξησης των αμοιβών των αιρετών της αυτοδιοίκησης.

Παρά την κρίση που μαστίζει τη χώρα και το πάγιο αίτημα όχι μόνο αύξησης αλλά μείωσης των προνομίων των αιρετών είτε στην αυτοδιοίκηση είτε στο Κοινοβούλιο, ο Δήμαρχος σε δημόσια τοποθέτηση του ζήτησε αυξήσεις.

Θα πρέπει να τονίσουμε πως ο ίδιος Δήμαρχος με παλιότερο έγγραφο του στις 14 Σεπτεμβρίου 2011 προς τον τότε υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο κι ενώ εξελισσόταν παρόμοιο κύμα περικοπών έγραφε πως «τα 3.178,21 ευρώ που λαμβάνει δεν είναι αρκετά για να ζήσουν τον ίδιο και την οικογένεια του» προκαλώντας εκνευρισμό σε συναδέλφους του της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Τώρα, τρία χρόνια μετά επαναφέρει το θέμα και μάλιστα με τρόπο δημόσιο.

2 σχόλια:

  1. ΟΛΑ ΤΑ ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΣΑΝ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ..ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΠΤΥΧΙΩΝ.ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.ΕΝΑΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΛΥΚΕΙΟΥ 600 ΕΥΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου