Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου Λοκρών για Atalanti Hills και Υδατοκαλλιέργειες


Στις 15/12/2011 η ΛΟΚΡΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ(Atalanti Hills) με έγγραφό της προς την αποκεντρωμένη διοίκηση Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας που κοινοποιείται και στην ηγεσία του ΥΠΕΚΑ, ζητά τροποποίηση του υπό θεσμοθέτηση ΓΠΣ Αταλάντης, προκειμένου να διευκολυνθούν επιχειρηματικές της δραστηριότητες. 
Στις 22/12/2011 η αποκεντρωμένη διοίκηση Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας ζητά από το Δήμο Λοκρών να γνωμοδοτήσει επί της συγκεκριμένης πρότασης. 

Στις 27/12/2011 συνεδρίασε το ΔΣ του Δήμου Λοκρών για το ζήτημα αυτό, για το χωροταξικό σχεδιασμό για την ανάπτυξη υδατοκαλλιεργειών στη περιοχή του Δήμου κλπ.



Θέμα 1ο: Γνωμοδότηση ΔΣ επί νέας πρότασης ΛΟΚΡΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ για τη θεσμοθέτηση χρήσεων γης επί ιδιοκτησίας της.

Για το ζήτημα αυτό η πλειοψηφία του ΔΣ και η μείζονα αντιπολίτευση επικαλούμενες «άγνοια» ότι οι εν λόγω περιοχές , που αναφέρονται σαν ιδιοκτησία της παραπάνω εταιρείας είναι δασικές εκτάσεις και δημόσια λαϊκή περιουσία- όπως έχει αποφανθεί και το ΣτΕ- και με πρόσχημα ότι οι επενδυτικές δραστηριότητες θα έχουν οφέλη για το Δήμο, αποφάσισαν να οριστεί τεχνικός σύμβουλος για να εξεταστεί η αλλαγή χρήσης γης, όπως ζητά η ΛΟΚΡΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ, έτσι ώστε να προχωρήσουν οι επενδύσεις. Λευκό ψήφισε και ο «ανεξάρτητος» συνδυασμός του κ. Σουλτανόπουλου γιατί αμφισβήτησε την ιδιοκτησία της ΛΟΚΡΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ.

Η Λαϊκή Συσπείρωση επί του θέματος τοποθετήθηκε ως εξής:

ΚΟΛΠΟ GROSSO από την εν λόγω εταιρεία. Στημένο σκηνικό με τρόπους που προκαλούν, με πιθανή εμπλοκή της αποκεντρωμένης διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας και τις ευλογίες της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ και προσπαθώντας να κάνει συνένοχο το ΔΣ του Δήμου Λοκρών, ενεργοποιούνται διαδικασίες για να παρακαμφθούν προγενέστερες αποφάσεις του ΣτΕ και της πολιτείας, οι οποίες δε δικαίωσαν την παραπάνω εταιρεία και χαρακτηρίζουν τις συγκεκριμένες εκτάσεις δημόσια περιουσία δασικού χαρακτήρα.

Για τη λαϊκή Συσπείρωση είναι καθαρό και έτσι πρέπει να είναι για όλο το ΔΣ. Ούτε σπιθαμή δημόσιας και δασικής γης, που είναι λαϊκή περιουσία δεν πρέπει να χρησιμοποιήσουν ούτε με ενοίκιο ούτε με παραχώρηση. Για μας οι χρήσεις γης είναι δεδομένες με το υπάρχων ΓΠΣ και δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξουν. Η Λαϊκή Συσπείρωση δε συμφωνεί και είναι κάθετα αντίθετη με τη συγκέντρωση γης και την καπιταλιστική της εκμετάλλευση.

Το Atalanti Hills, διάφοροι και εσείς εδώ απόψε που συμφωνείτε με τη λογική του, γενικότερα τον καπιταλιστικό τρόπο ανάπτυξης πρόβαλαν, προβάλουν και θα προβάλουν το ζήτημα της ανάπτυξης, θέσεις εργασίας, οφέλη για την περιοχή κλπ.

Όλοι τάζουν λαγούς με πετραχήλια, φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Ο θυμόσοφος όμως λαός λέει, όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι.

Αυτό συμβαίνει και εδώ γιατί η εν λόγω επένδυση ακόμα και αν γίνει, δεν είναι παραγωγικού χαρακτήρα, αλλά πώλησης υπηρεσιών η οποία ελαστικά συνδέεται με την τοπική οικονομία γιατί:

·           Είναι εποχιακού χαρακτήρα.

·    Τα όποια προϊόντα χρειάζεται, θα τα προμηθεύεται από μονοπωλιακούς ομίλους και μάλιστα με εισαγωγές.

·    Οι παροχές στους επισκέπτες θα είναι με το σύστημα all inclusive, δηλαδή όλες οι δραστηριότητες μέσα στο συγκρότημα.

·        Οι όποιοι λίγοι εργαζόμενοι της περιοχής θα είναι με το σύγχρονο καθεστώς γαλέρας που έχουν δημιουργήσει οι καπιταλιστές και οι αστικές κυβερνήσεις τους, γιατί ενδέχεται η πλειοψηφία των εργαζομένων να είναι φτωχοί φοιτητές από άλλες χώρες, στους οποίους θα προσφέρουν τάχα διακοπές, θα τους εκμεταλλεύονται σα σκλάβους και θα τους πληρώνουν με 150€ το μήνα. Αυτό εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια στην Κω, στην Κατερίνη και όπου αλλού λειτουργούν μεγάλα τουριστικά συγκροτήματα και το Atalanti hills δε θα αποτελέσει εξαίρεση.

Φυσικά υπάρχουν και κίνδυνοι για το περιβάλλον, αλλά δε θα σταθούμε αναλυτικά σε αυτό το ζήτημα. Θα σταθούμε σε αυτό που προβάλουν οι επενδυτές-στην αξιοποίηση του περιβάλλοντος – και ρωτάμε: ποιοι θα το απολαμβάνουν, οι λίγοι ή οι πολλοί; Είναι καθαρό ότι αφού πρόκειται για καπιταλιστική εκμετάλλευση, θα το απολαμβάνουν οι λίγοι καπιταλιστές και ο λαός δεν έχει να κερδίσει τίποτα.

Η Λαϊκή Συσπείρωση λέει ότι μία λογική πρέπει να επικρατήσει: Αρνιέμαι να είσαι εσύ και να μην είμαι εγώ, που τη δική μου μοίρα διαφεντεύεις με τη δική μου γη και το νερό.

Εμείς λοιπόν λέμε όχι στο αίτημα της εν λόγω εταιρείας και θα παλέψουμε να μην περάσει. Καλούμε το λαό της περιοχής στην ίδια κατεύθυνση να στραφεί, να παλέψει για άλλο δρόμο ανάπτυξης, για λαϊκή οικονομία-λαϊκή εξουσία, γιατί μέσα από εκεί θα βρει λύσεις στα τραγικά προβλήματά του, στα αδιέξοδα της ανεργίας που του προκαλεί ο καπιταλιστικός τρόπος παραγωγής και ανάπτυξης, στα βάσανα που θα του φορτώσει ο νέος δραγουμάνος το Atalanti hills, το οποίο θα διαφεντεύει τον τρόπο μας.

Θέμα 8ο: Χωροταξικός σχεδιασμός ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών στην περιοχή δήμου Λοκρών

Υπήρξε συνολικά αρνητική τοποθέτηση από το ΔΣ, με διαφορετικές απόψεις όμως επί της ουσίας του ζητήματος. Οι θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης που εκφράστηκαν ήταν οι εξής:

Αρχικά καταγγέλλουμε σε όλους τους τόνους ότι η επίμαχη κοινή υπουργική απόφαση για τις υδατοκαλλιέργειες που εγκρίθηκε στις 4/11/2011 -την ημέρα που παρεχόταν ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Παπανδρέου- και η διαδικασία της όλη που ολοκληρώθηκε μέσα στην ίδια μέρα, είναι μία διαδικασία η οποία ουσιαστικά δεν έλαβε χώρα και ότι η υπογραφή της εν λόγω απόφασης αποτελεί ένα πρωτοφανές σκάνδαλο, τόσο για λόγους διαδικασίας όσο και για λόγους ουσίας.

Οι υδατοκαλλιέργειες αποτελούν σημαντική παραγωγική δραστηριότητα, που αξιοποιεί παράκτιες περιοχές της χώρας, παράγοντας ψάρια και όστρακα που καταναλώνονται στην ντόπια και ξένη αγορά .

Σε έναν διαφορετικό συσχετισμό δυνάμεων, όπου θα κυριαρχούσαν εκείνες που υπερασπίζονται τα λαϊκά συμφέροντα, αναπτύσσοντας αντιμονοπωλιακές πολιτικές, οι υδατοκαλλιέργειες θα μπορούσαν να αποτελούν το αντικείμενο ενός ενιαίου αποκλειστικά δημόσιου φορέα εξειδικευμένου στην κάλυψη των διατροφικών αναγκών των εργαζομένων, του λαού γενικότερα, χωρίς φυσικά κερδοσκοπική λογική και με ξεκάθαρες δυνατότητες να συνδυάζει αποτελεσματικά την παραγωγική διαδικασία με την προστασία του περιβάλλοντος.

Σήμερα, σε καθεστώς καπιταλιστικής εκμετάλλευσης, οι υδατοκαλλιέργειες αποτελούν μια πολύ κερδοφόρο επιχειρηματική δραστηριότητα που στηρίζεται στην αξιοποίηση λαϊκής ιδιοκτησίας αιγιαλών και αντιμετωπίζει το περιβάλλον και τα μέτρα προστασίας του σαν κόστος λειτουργικό.

·     Έτσι διαλέγουν τα μέρη που τους βολεύουν, στο Δήμο μας έχουν σχεδόν καλύψει όλα τα παράλιά του.

·       Διαμορφώνουν εγκαταστάσεις στα μέτρα τους.

·   Απασχολούν εργάτες, που δουλεύουν σε καθεστώς γαλέρας, που τους κρατάνε μήνες απλήρωτους, ορισμένους χωρίς ασφάλιση, που δουλεύουν σε άσχημες συνθήκες δουλειάς, οι μετανάστες διαμένουν στοιβαγμένοι σε κοντέινερ χωρίς να τηρούνται οι κανόνες δημόσιας υγείας, υγιεινής και ασφάλειας.

Σε αυτό το καθεστώς που επικρατεί το οποίο δημιούργησαν οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ προστίθενται τώρα το ειδικό πλαίσιο χωροταξικού σχεδιασμού για τις υδατοκαλλιέργειες της χώρας συνεπώς και για το Δήμο μας, άλλωστε και σήμερα γι’ αυτό το συζητάμε.

Εκτίμηση μας είναι πως πέρα από τα μεγάλο λόγια μέσα από το γενικό αλλά και ειδικό χωροταξικό σχεδιασμό, προσδιορίζονται περιοχές ανάπτυξης εκεί που βολεύει τους επιχειρηματίες και  έχουν ήδη επιλέξει να δραστηριοποιηθούν, βάζοντας τέλος ακόμα και στις μικροαγωνίες που πιθανόν να είχαν για τις μελέτες περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Από αυτό δεν εξαιρείται ο Δήμος μας, στον οποίο θέλουν να φορτώσουν και άλλα εκτός από τα υπάρχοντα είτε με ίδρυση ΠΟΑΥ, είτε ΠΑΣΜ, είτε μεμονωμένες μονάδες.

Είναι χαρακτηριστικό ακόμα πως οι όποιες επιστημονικές μελέτες χρειάζονταν για να προσδιοριστούν οι ζώνες για υδατοκαλλιέργεια, που έπρεπε να προϋπάρχουν, θα διαμορφωθούν μετά από δύο χρόνια, χωρίς ευθύνη της πολιτείας, αλλά με τον έλεγχο των κεφαλαιοκρατών.

Επίσης δεν προσδιορίζονται επιστημονικοί σταθμοί συνεχούς παρακολούθησης και επιχειρησιακό σχέδιο προστασίας των παράλιων περιοχών που παραδίνονται στην εκμετάλλευση των ιδιωτών.

Εμείς καταψηφίζουμε το γενικό και ειδικό για το Δήμο μας χωροταξικό σχεδιασμό. Απαιτούμε να παρθούν άμεσα μέτρα βελτίωσης της υπάρχουσας κατάστασης, η οποία έχει επιβαρύνει το περιβάλλον του Δήμου μας και όλοι μας τη βιώνουμε. Θεωρούμε ότι το σκέτο όχι του Δήμου δεν αποτελεί λύση για να μην εφαρμοστεί ο γενικός χωροταξικός σχεδιασμός, λύση αποτελεί η σύγκρουση με τις πολιτικές που εξυπηρετούν τον καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης. Γι’ αυτό απευθυνόμαστε στο λαό και τον καλούμε να κάνει δική του υπόθεση την προστασία κάθε παραλίας του δήμου μας από την καπιταλιστική εκμετάλλευση και τη ρύπανση που προκαλεί. Να συμβάλει στην ανάπτυξη αγώνων για να έχει θετικά αποτελέσματα.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ                                                                                                                                          ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΥΣΣΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΥΔΡΙΩΤΗΣ

9 σχόλια:

  1. ANAMENOYME KAI TIS THESEIS TWN ALLWN PARATAKSEWN TOY DHMOTIKOY SYMBOYLIOY GIA TO THEMA...
    O KYRIOS LIOLIOS TI LEEI?
    O KYRIOS AGGELOYSHS?
    O KYRIOS SOYLTANOPOYLOS?
    PEITE MAS KYRIOI TIS THESEIS SAS. MHN KRYBESTE APO TOYS DHMOTES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΨΗΦΙΣΕ ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ .ΝΑ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O KYΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗ Ν.Δ.ΝΑ ΑΝΑΘΕΡΕΤΕ ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΖΑΙΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΚΥΡΙΑ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΕΚΕΙ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΟΝΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ.ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΙΣΤΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ?ΜΕ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ? ΠΕΡΙΕΡΓΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το θεμα που συζητησε το Δ.Σ. ηταν μια και μονη αλλαγη του Γενικου Πολεοδομικου Σχεδιου αντι"περιοχη τουριστικης κατοικιας"να μετατραπεισε"περιοχη συνθετων τουριστικων καταλυματων".Δεν συζητηθηκε τιποτα αλλο.Ουτε το ιδιοκτησιακο,ουτε περιβαντολλογικα γιατι δεν υπαρχουν τετοια ζητηματα αυτη την στιγμη.Επι πλεον αν ξεκινησει η επενδυση σημερα θα ολοκληρωθει οικοδομικα κ.τ.λ.συμφωνα με τον προγραμμα μετα απο 10 χρονια,αρα να μιλησουμε για θεσεις εργασιας τωρα ειναι "λιγο" νωρις.Αυτο πρεπει να ψηφιστει οσο γινεται πιο γρηγορα για να υπογραφει το Γ.Π.Σ. που ειναι ζωτικης σημασιας για ολο τον πρωην δημο Αταλαντης.Το σοβαρο θεμα αυτη την χρονικη στιγμη για την αναπτυξη της περιοχης ειναι το Γ.Π.Σ.δεν συζητησαμε για καμια αδεια σε καμια επιχειρηση ουτε για θεσεις εργασιας σε επιχειρηση που ουτε καν υπαρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. XΩΡΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΦΑΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΠΑ.ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΗΝ ΚΛΩΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ.ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ Η' ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΟΦΕΛΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΕΡΓΟ.ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΥΘΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ?ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ....ΤΟ ΕΡΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΘΕΜΑ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ.ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ;ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟΝ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΛΕΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ;ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. EIXE ΔΙΚΙΟ Η ΚΥΡΙΑ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΟΧΟ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΕ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΘΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΑΣΤΟΧΗ.ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΟΣΟ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ?ΠΩΣ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΑΤΕ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου