Κυριακή 15 Μαΐου 2016

ΜΕΤΑ ΛΑΡΚΟ: Δεν είμαστε εργοδοτικοί συνδικαλιστές - Όλες μας οι ενέργειες έχουν στόχο την συνέχιση της λειτουργίας και ύπαρξης της εταιρίας



                      

14/5/2016
 Συναδέλφισσες και συνάδελφοι   

   Πράγματι ο κατήφορος ορισμένων δεν έχει τέλος, αλλά ποιών όμως;;; Αυτών που επί των ημερών τους (ηγεσία του σωματείου από την ΔΑΚΕ) συσσώρευσαν αμέτρητα προβλήματα στην εταιρία και στους ίδιους τους εργαζόμενους, και οι ίδιοι καμάρωναν και έπαιρναν προαγωγές.

   Ας εξηγήσουν στους εργαζόμενους είναι υπέρ υπηρεσιακής εξέλιξης των συναδέλφων τους στην εταιρία ή είναι υπέρ της εξέλιξης των εργαζόμενων και των προσλήψεων όταν και μόνο όταν είναι οι ίδιοι στο επίκεντρο των εξελίξεων και τις καθορίζουν όπως στο πρόσφατο παρελθόν με καθαρά κομματικά κριτήρια.
  
  Κατηγορείτε τους συναδέλφους που ανήκουν στο ΜΕΤΑ (χωρίς να είναι εκλεγμένοι συνδικαλιστές) για εργοδοτικό συνδικαλισμό και από την άλλη ότι υβρίζουμε την διοίκηση, τελικά τόσο πολύ σας έχει καταβάλει ο πανικός. Έχετε μπερδέψει τους συναδέλφους και τα μέλη σας ακόμα. Σας δηλώνουμε ότι δεν είμαστε εργοδοτικοί συνδικαλιστές, παπαγαλάκια όπως είστε εσείς. Και πως θα είμαστε αντίθετοι και απέναντι σε όποια κυβέρνηση και διοίκηση της εταιρίας θίγει κεκτημένα και συμφέροντα των εργαζομένων και των πολιτών της πατρίδας μας γενικότερα.
   
   Καταλαβαίνουμε την δύσκολη θέση που έχετε περιέλθει διότι δεν μπορείτε να πείσετε κανέναν κινδυνολογώντας την μία φορά ότι θα γίνουν διαθεσιμότητες, την άλλη ότι δεν θα πληρωθούμε, την άλλη ότι έκλεισε το εργοστάσιο, την άλλη ότι με ενέργειες σας σταματήσατε οποιαδήποτε μεταβολή μέσα στο εργοστάσιο, την άλλη ότι η κυβέρνηση κάθε 1η - 15η ή 31η κάθε μήνα πέφτει και θα έλθετε πάλι στο επίκεντρο των εξελίξεων έχετε διαψευστεί παταγωδώς και οι συνάδελφοι δεν πανικοβάλλονται πλέον, αλήθεια τι εξηγήσεις τους δίνεται κάθε φόρα που διαψεύδονται οι πληροφορίες σας.
  
   Βέβαια σας καταλαβαίνουμε ότι δίνετε εξετάσεις υιοθετώντας την πολιτική γραμμή της κινδυνολογίας και καταστροφολογίας του καινούργιου αφεντικού σας (αρχηγός της Ν.Δ.) με αποτέλεσμα να θέτετε σε κίνδυνο την ίδια την ύπαρξη του μεροκάματου των συναδέλφων.
   
   Αν θα μείνει κάποιο γραπτό κείμενο στη  ιστορία αυτό δεν είναι καμία ανακοίνωση του ΜΕΤΑ (δεν το ξέραμε ‘συνάδελφε’ πρόεδρε ότι έπρεπε να σε ενημερώναμε για τις ανακοινώσεις μας και να τις θέταμε υπό την έγκριση της ΔΑΚΕ ‘για λογοκρισία’ δεν θα το ξανακάνουμε). Ένα και μόνο γραπτό κείμενο θα μείνει στην ιστορία του συνδικάτου της ΛΑΡΚΟ, αυτό είναι το κείμενο του πορίσματος για το ατύχημα του συναδέλφου που φέρει την υπογραφή του προέδρου του σωματείου φαρδιά-πλατιά ότι έφταιγε ο συνάδελφος για το ατύχημα. Τι φαρισαϊσμός!! Ταυτόχρονα παρίστανε και τον θλιμμένο στην οικογένεια του συναδέλφου και τους υπόσχονταν την αμέριστη στήριξη του τόσο από τον ίδιο προσωπικά όσο και από το Σωματείο.
  
   Όσο για τον χαρακτηρισμό των χουντικών ‘συνάδελφοι’ της ΔΑΚΕ ο πρόεδρος του Σωματείου και ηγετικό στέλεχος της ΔΑΚΕ φωτογραφίζονταν με βουλευτές της Χρυσής Αυγής και μάλιστα τρεις μόλις ημέρες μετά την άνανδρη δολοφονία του ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΑ. Εμείς πάντα ήμασταν  μπροστάρηδες στους αγώνες μαζί με όλους τους συναδέλφους ποτέ δεν στηρίξαμε απεργοσπαστικούς μηχανισμούς όπως κάνατε εσείς, όλοι θυμούνται τα 400€ ΜΑΥΡΑ.

   Για όλα τα παραπάνω, τα οποία είναι πολύ λίγα σε αυτά που έχετε διαπράξει, δεν νοιώθουμε την ανάγκη χορήγησης πιστοποιητικού αγωνιστικού φρονήματος από εσάς!!!

   Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι σας καλούμε για μια ακόμη φορά όλοι να δώσουμε δυναμικό παρών στην Γενική Συνέλευση του Σωματείου. Γιατί όσο δεν γίνονται συνελεύσεις τους ενισχύεται και τους δίνεται το άλλοθι να κρύβονται και να μην λογοδοτούν στο ‘κυρίαρχο Σώμα’ του Σωματείου μας που δεν είναι άλλο από την Γενική Συνέλευση των μελών του.

ΥΓ. Όλες μας οι ενέργειες έχουν στόχο την συνέχιση της λειτουργίας και ύπαρξης της εταιρίας γιατί από αυτή ζούμε τις οικογένειες μας και στηρίζετε οικονομικά όλη η περιοχή και η εθνική οικονομία γενικότερα. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να σας ακολουθήσουμε σε αυτόν τον κατήφορο, βλέπετε εμείς δεν δίνουμε κανενός είδος εξετάσεις.
                                      

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
                                     
ΜΕΤΑ ΛΑΡΚΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου