Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016

Συνάντηση Σαρακιώτη - Παπαγιάννη για την προοπτική ίδρυσης και λειτουργίας Ανώτερης Δραματικής Σχολής
Συνάντηση του Βουλευτή του Νομού Φθιώτιδος Ιωάννη Σαρακιώτη με τον Ιδρυτή και Διευθυντή της πρώτης στην Ελλάδα Ανώτερης  Δημοτικής Σχολής Δραματικής Τέχνης του Δήμου Αγ. Βαρβάρας, έγκριτο ηθοποιό και σκηνοθέτη, Δημήτρη Παπαγιάννη, με θέμα την προοπτική ίδρυσης και λειτουργίας Ανώτερης Δραματικής Σχολής στο Νομό Φθιώτιδας.

Την Πέμπτη, 25/05/2016, ο Βουλευτής του Νομού Φθιώτιδος Ιωάννης Σαρακιώτης είχε την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να συναντηθεί και πάλι με τον επί σειρά ετών φίλο, σπουδαίο ηθοποιό και σκηνοθέτη, αλλά και Ιδρυτή και Διευθυντή της πρώτης στον Ελλαδικό χώρο Ανώτερης Δημοτικής Σχολής Δραματικής Τέχνης, κ. Δημήτρη Παπαγιάννη


Κατά την επίσκεψή του στους χώρους φιλοξενίας και διδασκαλίας της Ανώτατης Δραματικής Σχολής, που διευθύνει ο κ. Παπαγιάννης υπό την αιγίδα του Δήμου Αγίας Βαρβάρας Αττικής, ο κ. Σαρακιώτης είχε την ευκαιρία να  ξεναγηθεί στους χώρους διδασκαλίας και στις θεατρικές εγκαταστάσεις της Σχολής και να συνομιλήσει με διδάσκοντες και σπουδαστές.  
   
Ο κ. Παπαγιάννης ενημέρωσε εκτενώς τον βουλευτή για τα καλλιτεχνικά δρώμενα και τις πολιτιστικές πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει ως Διευθυντής της Σχολής, αλλά και ως εν ενεργεία ηθοποιός και σκηνοθέτης, ο οποίος, σημειωτέον, σε ηλικία 78 ετών σήμερα, έχει συνεργασθεί με τα ιερά τέρατα του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου. 


Στο κατώφλι μιας μεγάλης καλλιτεχνικής διαδρομής σήμερα αλλά γεμάτος διάθεση για περαιτέρω προσφορά στο χώρο του πολιτισμού, ο κ. Παπαγιάννης κατέθεσε με ενθουσιασμό το ενδιαφέρον του να συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις στην υλοποίηση πρωτοβουλιών, τις οποίες προτίθεται να αναλάβει ο κ. Σαρακιώτης για την εκπαιδευτική και εν γένει πολιτιστική αναβάθμιση του Νομού, μέσω της παρουσίασης σημαντικών θεατρικών παραστάσεων αλλά και της διοργάνωσης λοιπών εκδηλώσεων πολιτισμού στη Φθιώτιδα. 
  
Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών αυτών διερευνήθηκε ειδικά η προοπτική της ίδρυσης και λειτουργίας Ανώτερης Δραματικής Σχολής στο Νομό Φθιώτιδας, την οποία οι δύο άντρες δεσμεύθηκαν να εξετάσουν διεξοδικά προκειμένου να αναληφθεί από κοινού δράση προς την κατεύθυνση της υλοποίησης ενός τόσο μεγαλόπνοου για τον πολιτισμό του νομού έργου.


1 σχόλιο:

  1. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ... ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ Η ΤΟΣΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου