Παρασκευή, 27 Μαΐου 2016

Εκδήλωση στη μνήμη των εκτελεσθέντων από τους Ιταλούς Φασίστες
Εκδήλωση στη μνήμη των εκτελεσθέντων πατριωτών της περιοχής μας από τα Ιταλικά στρατεύματα κατοχής στη θέση «Περιβολάκια» , πραγματοποίησε ο Δήμος Λοκρών.

«Η σημερινή ημέρα , είναι ημέρα ιστορικής μνήμης και δεν έχει μόνο χαρακτήρα επετείου αλλά αποτελεί ηθικό και ιστορικό δίδαγμα όχι μόνο τοπικού χαρακτήρα αλλά πανελλήνιου και ευρωπαϊκού. Χρέος των Ευρωπαϊκών λαών είναι να μην ζήσουμε ξανά  τέτοιες ημέρες.» τόνισε ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Λιόλιος στην ομιλία του.
  
Σε μια σεμνή και συγκινητική τελετή ο  Δήμος Λοκρών τίμησε τους ήρωες που έπεσαν στο όνομα της Πατρίδας και της Ελευθερίας. Η τελετή ξεκίνησε με επιμνημόσυνη δέηση και ακολούθησαν κατάθεση στεφάνων από τους επίσημους προσκεκλημένους και τους φορείς.  

   

Στην συνέχεια απεύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Νικόλαος Λιόλιος, ενώ πραγματοποίησε ομιλία ο κ. Αντώνης Δημητριάδης. Συγκίνησαν δε με την παρουσία τους και τα ποιήματα που απήγγειλαν παιδιά των σχολείων της πόλης μας. Στην εκδήλωση εκτός του Δημάρχου κ. Νικόλαου Λιόλιου και μελών του Δ.Σ του Δήμου Λοκρών, παραβρέθηκαν οι βουλευτές Φθιώτιδας κ. Απόστολος Καραναστάσης, κ. Δημήτρης Βέττας και κ. Αθανάσιος Μιχελής, ο Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος, συγγενείς των πεσόντων, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου