Κυριακή, 8 Μαΐου 2016

Π. ΠΟΛΙΤΗΣ: Συνεχίζουμε τον αγώνα με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα (VIDEO)

ΟΜΙΛΙΑ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑΣτο χαιρετισμό του στο συλλαλητήριο στην Ομόνοια τη 2η μέρα της 48ωρης απεργίας ενάντια στο νόμο-λαιμητόμο για το Ασφαλιστικό και το Φορολογικό, ο Παναγιώτης Πολίτης, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, σημείωσε μεταξύ άλλων: 

«Η σημερινή απεργιακή συγκέντρωση μας γεμίζει με δύναμη για να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Αποδεικνύεται ότι όχι μόνο μπορούμε να συνεχίσουμε για να μην εφαρμοστεί ποτέ ο νόμος-λαιμητόμος, αλλά πραγματικά μπορούμε να έχουμε ένα ρωμαλέο εργατικό κίνημα που να ανατρέπει τα πάντα, να αποσπά κατακτήσεις, να ανοίξει το δρόμο για μια άλλη ταξικά εντελώς αντίθετη πολιτική από αυτές που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ όχι μόνο είναι άξιοι συνεχιστές των προηγούμενων κυβερνήσεων, αλλά ξεδιπλώνουν και εφαρμόζουν τακτικές τρομοκράτησης των εργαζομένων που δεν θα τολμούσαν να εφαρμόσουν ούτε οι πιο σκληροί εργοδότες. Λοκ - άουτ ή αλλιώς ανταπεργία είναι αυτό συμβαίνει από χθες στη ΛΑΡΚΟ.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μέχρι η εργατική τάξη να καταλάβει πως μπορεί να γίνει κυρίαρχη του πλούτου που παράγει».

Δείτε το βίντεο της ομιλίας του κ. Πολίτη:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου