Δευτέρα, 9 Μαΐου 2016

Το Ράλλυ Ακρόπολις έχει σπίτιΜε πλήρη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Ράλλυ Ακρόπολις που έπειτα από 10 χρόνια επέστρεψε στην Στερεά Ελλάδα. 

Οι επιτυχημένες επιδόσεις για τα πληρώματα, το εκπληκτικό θέαμα για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού και τους επισκέπτες, αλλά και η διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών, αποδεικνύουν ότι η Στερεά Ελλάδα μπορεί να αποτελέσει την έδρα αυτού του σημαντικού θεσμού.
  

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, που παρακολούθησε τον αγώνα κατά την τριήμερη διάρκειά του, εξέφρασε την ικανοποίησή του προς την ΟΜΑΕ και την Οργανωτική Επιτροπή για την άψογη συνεργασία, αλλά και προς τους δήμους  και τους φορείς  που συνετέλεσαν στην επιτυχή διεξαγωγή του.

Όπως ανέφερε ο κ. Μπακογιάννης
«Το Ράλλυ Ακρόπολις έχει σπίτι και είναι ολόκληρη η Στερεά Ελλάδα. Τέτοιες διοργανώσεις που προωθούν τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και λειτουργούν θετικά για την οικονομία και τον τουρισμό μας, δεν θα είναι απλώς ευπρόσδεκτες, αλλά θα τις στηρίζουμε με όλες τις δυνάμεις μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου