Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Βράβευση του Δήμου Λοκρών στα best city awards 2016




  Μεγάλη επιτυχία για τον Δήμο Λοκρών στην  διοργάνωση Best City Awards 2016, όπου διακρίθηκε μεταξύ εκατοντάδων Ο.Τ.Α. και καινοτόμων επιχειρήσεων.
  
 Ο Δημος Λοκρών βραβεύθηκε με  χάλκινο βραβείο στην Κατηγορία «Τεχνολογίες νερού & Εξοπλισμός, Αποτελεσματικότερη επίλυση προβλημάτων ποιότητας πόσιμου νερού» για το έργο της απονιτροποίησης των υδάτων της Τ.Κ. Κυρτώνης, που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τον Δήμο Λοκρών.
  



  Ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Νικόλαος Λιόλιος με την ευκαιρία της εξαιρετικά τιμητικής αυτής διάκρισης, δήλωσε ότι «τέτοιες διακρίσεις είναι το επιστέγασμα των προσπαθειών του Δήμου» και τόνισε ότι «συνεχίζουμε αταλάντευτα το έργο μας με μόνιμο γνώμονα την επίλυση των προβλημάτων των δημοτών».
    
  Η Τελετή Απονομής των Best City Awards πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στο Αμφιθέατρο της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων.






3 σχόλια:

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ!ΤΑ BEST CITY ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το βραβείο αξίζει πρωτίστως στον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Κυρτωνης Δημήτρη Κυριαζη ο οποίος παρα τις αρχικά έντονες αντιρρήσεις του επικεφαλής του Δήμου, ο ίδιος ανακάλυψε ότι μπορεί να τοποθετηθεί σύστημα απονιτροποιησης και μάλιστα είχε εξασφαλίσει με δικές του ενέργειες χρηματοδοτηση ύψους 100 χιλιάδων ευρώ. Όποιος μπορεί ας το διαψεύσει. Γιατί κάποια στιγμή σε αυτή τη χώρα πρέπει να λέμε όλη την αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα συγχαρηρηρια στο πρόεδρο της Κυρτωνης Δημήτρη Κυριαζη που εξασφάλισε τη χρηματοδοτηση 100 χιλιάδων ευρώ και ανακάλυψε ότι υπάρχει το σύστημα απονιτροποιησης που μπορούσε να τοποθετηθεί. Με την επιμονή του έκαμψε τις αντιδράσεις που υπήρχαν αρχικά. Έτσι για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους σε αυτό το τόπο. Αλλά από το Δήμο... Κουβέντα για τις πρωτοβουλίες των κοινοταρχων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου