Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Γαλάζιες Σημαίες: Μείον 4 για το Δήμο Λοκρών!

Ανακοινώθηκαν οι ακτές και οι μαρίνες της Ελλάδας που βραβεύτηκαν με «Γαλάζια Σημαία» για το 2016


 
 
Οι ακτές που παίρνουν φέτος «Γαλάζια Σημαία» είναι 430 και με αυτό τον αριθμό-ρεκόρ η χώρα διατηρείται στην 3η θέση παγκοσμίως, όσον αφορά στις βραβευμένες ακτές, ανάμεσα σε 50 χώρες. 

Πρώτος στην Ελλάδα αναδείχθηκε φέτος, με 52 σημαίες, ο νομός Χαλκιδικής. 

Η Διεθνής Επιτροπή βράβευσε φέτος 3.462 ακτές, 660 μαρίνες και 21 τουριστικά σκάφη σε όλο τον κόσμο (η βράβευση σκαφών πραγματοποιείται για πρώτη φορά από το ίδρυμα).
   

Στερεά Ελλάδα
   
Περισσότερο στα οικονομικά των Δήμων και στις αλλαγές στις προϋποθέσεις που ορίζονται, οφείλεται η φετινή απουσία της γνωστής πλέον σε όλους Γαλάζιας Σημαίας από τις παραλίες της Στερεάς.
    
Η Φωκίδα αναδεικνύεται πρωταθλήτρια με 8 βραβευμένες παραλίες. 

Η Φθιώτιδα έχασε 4 από τις 7 που είχε πέρσι και οι 4 ανήκουν στον Δήμο Λοκρών.

Δείτε αναλυτικά τις παραλίες που βραβεύονται για το 2016 με το ειδικό σήμα που καταδεικνύει καθαρότητα νερών αλλά και οργάνωση παραλίας:


"Γαλάζιες Σημαίες 2016" - Στερεά Ελλάδα

 - ΦΘΙΩΤΙΔΑ [3] -

Δήμος Στυλίδας
Γλύφα

Δήμος Μώλου-Αγ.Κων/νου
Καμένα Βούρλα/Γαλήνη

Δήμος Λοκρών
Σκάλα Αταλάντης


 - ΦΩΚΙΔΑ [8] -

Δήμος Δωρίδος
Ερατεινή
Χιλιαδού
Σεργούλα
Μοναστηράκι

Δήμος Δελφών
Μαϊάμι
Τροκαντερό/Αγκάλι
Άγιοι Πάντες
Καλαφάτης


 - ΒΟΙΩΤΙΑ [2] -

Δήμος Διστόμου -Αράχωβας - Αντίκυρας
Άγιος Ισίδωρος

Δήμος Τανάγρας
Πλάκα Δηλεσίου


 - ΕΥΒΟΙΑ [3] -

Δήμος Χαλκιδέων
Αλυκές Δροσιάς
Λευκαντί
Αστέρια Χαλκίδας





4 σχόλια:

  1. Μπράβο Δήμαρχε των Λοκρών,ακόμη και τις γαλάζιες σημαίες κατάφερες να χάσουμε.... θλίψη και μόνο θλίψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΒΡΩΜΑΝΕ ΚΑΙ ΖΕΧΝΟΥΝ. ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ. ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ. ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ. ΛΥΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΜΗΔΕΝ. Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΩΝ. ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ: ΛΙΟΛΙΟΣ.

      Διαγραφή
  2. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ .ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ,ΟΙ ΔΗΜ.ΚΑΙ ΤΟΠ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ!!! ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΟΝΟ - ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ .ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ,ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΕΝΑΣ ,ΕΝΑΣ !!! ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ,ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΙΟΤΙ "ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΜΩΡΕ" , ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΛΙΣΤΑ ,ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ !!! ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΟΜΙΖΩ ΜΟΝΟ ΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΣΟΪ ,ΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ .ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ. ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΜΕΧΡΠ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ 5-6 ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΜΙΑ ,ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΔΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ! ~~~VIROUS ΛΟΚΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τους συνεργατες του ο Δημαρχος τους επιλεγει, τους Αντιδημαρχους αυτος τους επιλεγει, τους Δ/ντες αυτος τους προτεινει,ο δημοτης ψηφιζει και απλα ευελπιστει σε κατι καλυτερο, τωρα για τις σημαιες ... αυτες μας μαραναν, ριξε μια ματια στις παραλιες να δεις τα χαλια που εχουν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου