Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ... «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»!


Οι εκπλήξεις σ’ αυτόν το Δήμο δεν έχουν τέλος!!!! Διαβάζοντας τυχαία την ιστοσελίδα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» του Δήμου Λοκρών διαπίστωσα ότι …..έχω σωσία

Δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς την ταυτόχρονη παρουσία μου σε πολλά σημεία. Επικοινωνώντας με γνωστούς και φίλους βεβαιώθηκα ότι και εγώ και άλλοι δημοτικοί Σύμβουλοι την Τετάρτη 20/6/2012 στις 19:30 βρισκόμασταν σε εκδήλωση στην Αταλάντη (με Αντιδήμαρχο μάλιστα παρόντα) και όχι στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ξανακοιτάζω τις αναρτημένες αποφάσεις και διαπιστώνω ότι η ….σωσίας μου ψήφισε:


Θέμα 1ο: Ψήφιση Πίστωσης χορωδιακού Φεστιβάλ Αταλάντης 2012(ποσό 10000 ευρώ)

Θέμα 2ο: Εκκίνηση διαδικασιών για τη Μίσθωση Αποθήκης Υλικών

Θέμα 3ο: Εντολή συμμετοχής σε πακέτο Τουριστικής Προβολής(Who is Who) (Ποσό 1845 ευρώ)

….και δεν ξέρω τι άλλο ακόμα!!!!

Διαπιστώνω ότι και οι άλλοι έχουν ΣΩΣΙΑ επίσης!!!!

Οι αποφάσεις μάλιστα ήταν ομόφωνες και είχαμε ειδοποιηθεί εγγράφως με την 12691-15/6/2012, την οποία εγω προσωπικά δεν έλαβα ποτέ (και προκαλώ οποιονδήποτε να με διαψεύσει), για τακτική Συνεδρίαση στις 20/6/2012 από τον Πρόεδρο του ΔΣ!!!!

Είτε τα παραπάνω είναι Επιστηνονική Φαντασία είτε χρειαζόμαστε ομαδική ψυχοθεραπεία!

Εύκολα διαπίστωσα τελικά ότι ΔΣ δεν έγινε ποτέ εκείνο το βράδυ και για άλλη μια φορά ο Δήμος πρωτοπορεί με …τηλεφωνικό Συμβούλιο(όσων είχαν ειδοποιηθεί τηλεφωνικά από τη Δημοτική Αρχή). Είναι μια πιλοτική εφαρμογή για μελοντικά …..Τηλεσυμβούλια!!

Ευτυχώς, και είχα αγχωθεί ότι κάτι δεν πάει καλά στο Δήμο μας, όπου όλα ως γνωστόν πηγαίνουν μια χαρά και μέσα στη Διαφάνεια!!!

Όλοι παρόντες και οι αποφάσεις όλες ομόφωνες!!!

Το όνειρο (…θερινής νυκτός!) του Προέδρου! (ωραίος τίτλος)

Φαντάσματα λοιπόν στο Δήμο Λοκρών που ψηφίζουν Πιστώσεις για Φεστιβάλ, πακέτα για Τουριστική Προβολή και μισθώνουν ακίνητα για το Δήμο μας και άλλα πολλά που μόνον αυτά γνωρίζουν και εμείς να υποθέσουμε μπορούμε μόνον!

Μόνη μου αγωνία πια να δω την Φαντασ(μα)τική Υπογραφή μου στο Πρακτικό του Συμβουλίου!

Αν κάποιος άλλος έχει καμμιά άλλη μεταφυσική εξήγηση για τα «γεγονότα» της 20ης Ιουνίου 2012 στις 19:30 στην αίθουσα του ΔΣ του Δήμου Λοκρών, ευχαρίστως να την ακούσουμε.

Και όλα αυτά δεν είναι για γέλια κύριοι της Συμπολίτευσης (που δεν είδατε και δεν ακούσατε τίποτα), αλλά για κλάματα!!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!!


ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ 

47 σχόλια:

  1. ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ... ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΠΟΝΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ;
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΤΕΙΟ. ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ Δ.Σ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤ.ΑΓΓΕΛΟΥΣΗ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ;
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ "ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ" ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΣΜΒΟΥΛΙΟ...
    ΚΟΙΝΩΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΣ ΜΑΙΡΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΓΕΡΟΝΤΙΚΗ ΑΝΙΑ Ή ΝΟΣΟ ΑΛΤΣΧΑΪΜΕΡ. ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΕΡΑΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΥΤΑ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Mαρία, η κατάσταση ανάγκης αποκλείει τον άδικο χαρακτήρα της πράξεως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ξεκίνησαν τα όργανα στη μείζον αντιπολίτευση.Από ότι συμπεραίνω η κ. Γεωργοπούλου αυτοδιορίζεται αρχηγός,δημιουργεί μονίμως προβλήματα στην παράταξή της και την εκθέτει,αλλά ο σεβασμός είναι κάτι που όποιος τον έχει....τον έχει.Δυστυχώς δεν αγοράζεται και δεν πωλείται πουθενά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ Κ.Υ.ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ
      ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΓΑΛΕ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ; ΓΙΑΤΙ;

      ΑΥΤΑ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ;

      ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ; ΟΧΙ Η ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ;

      Διαγραφή
    2. Ο σεβασμός δεν επιβάλεται ούτε κληρονομείτε πρέπει, κανείς να τον κερδίσει και δυστυχώς δεν τον εχει κερδίσει κανείς!!!!!!!!

      Διαγραφή
  9. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΙΣΑΙ;ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥ.ΤΩΡΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ Κ.ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ.ΤΟΥ ΠΕΡΛΕΠΕ ΚΟΛΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ;ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΕΜΕΙΣ Σ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΛΕΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΛΙΟΛΙΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ.ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙΝΙΣΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ; ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΠΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ; ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΛΙΟΛΙΟΥ-ΑΓΓΕΛΟΥΣΗ-ΣΟΥΛΤΑΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΡΟΥΣΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ; ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ; ΠΟΙΟΙ; ΠΟΤΕ;

      ΤΙ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΓΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ; ΓΙΑ ΑΠΑΡΤΙΑ; ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ;

      Διαγραφή
    2. ΣΤΗ ΚΑΤΙΝΙΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΟΥΤΟΘΩΜΑ

      Διαγραφή
    3. ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΗΓΕΤΗ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ; Η ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΚΑΙ ΣΥ ΑΝΩΝΥΜΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΛΙΟΛΙΟ ΚΑΙ ΖΑΪΜΗ; ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ;

      Διαγραφή
  10. Κ.ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΣΑΣ;ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΤΟΥΠΕ;ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ.ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΦΕΣ ΣΤΟ "ΚΑΛΤΟ";META ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΓΟΥΡΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΣΤΟ Κ.Υ.ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΟΥ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΜΟΝΙΜΑ ΑΠ'ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ... ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙ ΚΑΦΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ...

      Διαγραφή
    2. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ?ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ[ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ]ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΥΖΕΡΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΟΛΟΙ ΜΕΡΑ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΠΛΟΚΟΥΝ.ΕΧΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ Ν.Δ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΒΑΝΤΖΑΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.

      Διαγραφή
    3. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ...

      Διαγραφή
    4. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΡΕΠΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΒΑΜΒΑΚΙΑ.

      Διαγραφή
  11. Κ.ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ.ΟΥΤΕ ΜΕΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΤΕ ΠΟΤΕ.ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΩΡΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟ ΑΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ...
      ΕΝΩ ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΝΕΚΡΙΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΙΣΤΩΣΗ ΟΥΤΕ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ;

      Διαγραφή
    2. ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΝΟΜΟΙΣΕΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.ΒΛΕΠΕ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ......ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ.

      Διαγραφή
    3. ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΠΛΟ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ.ΝΙΚΟ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΖΑΙΜΗ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΖΗΜΙΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ.

      Διαγραφή
  12. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ Μ.ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ; ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ. ΠΑΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ Η ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΠΛΑΤΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΣΗΜΕΡΑ, ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΠΩΣ ΤΟ Κ.Υ.ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ, Ο ΦΟΔΣΑ, Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, ΚΤΛ, Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΑ.

      Διαγραφή
  13. ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ Ο ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΠΟΤΥΝΧΑΝΟΥΝ...
    Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΞΕΙ ΝΕΟ ΑΡΧΗΓΟ. Ο ΠΑΣΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΤΕ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ??ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕ ΣΕ ΕΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΘΗ ΣΕ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ,ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΕΙΣΤΕ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΙΜΗ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΟΥΛΤΑΝΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ.ΚΑΙ ΛΕΓΕ ΛΕΓΕ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ.ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΣΥΓΧΙΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ.ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΠΟΣΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΑΤΕ.ΕΔΩ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΩΝ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ Δ.Σ.ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΙΡΕΤΟΙ ΜΑΣ. ΜΠ@ΡΔ@Λ@ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

      Διαγραφή
  15. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ.ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ.Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ΚΥΡΙΑ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΑΓΚΕΙΛΕ ΕΝΑ ΑΔΙΚΗΜΑ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ.ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΕΝΑ ΥΕΥΘΥΝΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ.ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΑΙΜΗ.ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ.ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ.ΣΚΕΦΤΟΜΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΩΝΑΤΕ.ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ.ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΕ 5 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΜΑΝΤΗΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΜΗΝ ΚΤΥΠΙΕΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΝΕΝΟΕΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ[Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ].Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΘΑ ΞΑΧΝΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΕ 3 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΘΕΟΥ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΓΓΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ Γ.... ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.
    ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΤΑΧΑ ΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ. ΣΕ ΟΤΙ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΙΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΟΥ ΣΧΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΛΕΓΧΕΙ. ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ Κ. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΑΤΑΙ.ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΡΩΓΛΩΔΥΤΗ ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μήπως το προεδρείο του Δ.Σ. (Ζαΐμης, Πάσσας, Μιχαλοπούλου) πρέπει να δώσει κάποιες εξηγήσεις; Μήπως ο Ειδικός Γραμματέας του Δ.Σ. επίσης; Μήπως πρέπει να δώσουν και τις παραιτήσεις τους ορισμένοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΛΙΟΛΙΟΣ-ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.
    ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΕ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ.
    ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΛΙΟΛΙΟΥ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗ ΜΕ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ.
    ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΦΑΛΑΓΓΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΑΡΧΗΓΟ Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΑΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΜΙΛΑΤΕ?ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ. ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.ΔΑΚΤΥΛΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΛΥΠΗΡΑ.ΑΣ ΒΓΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ.ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ.ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΜΙΣΟΙ ΚΑΙ ΔΙΧΟΝΙΕΣ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ.ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΔΙΧΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.Η ΚΥΡΙΑ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΑ.ΚΥΡΙΕ ΠΑΣΣΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΗΤΤΟΠΑΘΕΣΤΑΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΗ ΑΡΧΗΓΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΥΡΙΕ ΖΑΙΜΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΩΔΕΙΟ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟ.ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΡΙΑΚΟΣΙΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ.ΑΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟΡΙΦΤΗΚΕ.ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η ΚΥΡΙΑ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΘΑ ΑΝΑΒΕ ΤΕΤΟΙΑ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΟΜΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΝΟΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ. ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΩΡΕΙ ΠΩΣ Η ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΑΥΤΟΠΡΟΒΑΛΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ. ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΩΣ Η ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ ΠΑΝΤΑ. ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΡΕΚΟΥΛΑΚΗ, ΚΟΛΟΒΟ, ΑΝΕΣΤΗ, ΜΕ ΟΛΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ. ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ Ο "ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...και μάλιστα σε μία εποχή που η δημοτική αρχή έχει στριμωχτεί πολιτικά πολύ άσχημα...
      ...και "όλως τυχαίως" ο πανίβλακας και πανηλίθιος, την ίδια στιγμή, δημιουργεί πρόβλημα στην παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης και την ρίχνει στην εσωστρέφεια...
      ...τυχαίο; δεν νομίζω...

      Διαγραφή
  25. Προσοχή στο Σύνδρομο της Στοκχόλμης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ... ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΝ ΠΙΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο ΡΟΥΣΣΗΣ; Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΠΟΥΛΟΣ; ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΑΤΥΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ; ΚΥΡΙΟΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΔΡΕΙΑ ΑΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΒΟΥΡΚΟ ΕΙΣΤΕ, ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Και δεν είναι μόνο "φαντάσματα" Δημ.Σύμβουλοι, που εύχομαι να μη δέχονται αυτές τις πλαστογραφίες, αλλά και τοπικοί σύμβουλοι. Στην Τραγάνα ο κος Λάϊος Νίκος, από την παράταξη της κα Γεωργοκόπουλου και του κου Αγγελούση, δεν έχει πατήσει σε πλήθος Τοπικών Συμβουλίων, ο νόμος λέει πάνω από 2 απουσίες χειρεύει η θέση και την παίρνει ο επόμενος σε ψήφους της ιδίας παράταξης. Τη συγκεκριμένη η κα Καλούση Γεωργία. Ο Πρόεδρος κος Σκορδάς, καθώς και ο σύμβουλός της Λαϊκής Συσπείρωσης, κος Ζάρκας, προφανώς βολεύονται με την απουσία του κου Λάιου, να περνάν ότι θέλουν με ομόφωνες αποφάσεις. Απορώ όμως με την σιωπής της κας Καλούση και την ανοχή(?) του γραμματέα κου Λιάρτη. Κάποιος κάνει τα στραβά μάτια ή και όλοι. Καιρός να αναλάβει καθένας τις ευθύνες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΔΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΕΣΑΙ
    ΔΗΜΟΣΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙΣ ΦΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ,
    ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ
    ΨΗΦΙΖΕΙ (ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ)ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ! ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ
    ΞΕΡΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΟ.
    ΑΛΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΗΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΔΡΕΙΑ", ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ;!
    ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Κ.Λ.ΠΟΛΛΑ ....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΑΣ ... ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ??? ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ??? ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΟΛΟ ΘΑ ΘΑ ΘΑ........... ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕ ΕΠΩΝΥΜΟ !!!!!!!!!!. ΥΓ. ΑΜΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΑΣ ..ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΚΥΡΙΑ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ (Ε Π Ω Ν Υ Μ Α) ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΓΓΈΛΕΙ ΓΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΑ Δ.Σ. ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ...ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ. ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΕΣ ΩΣΤΌΣΟ "ΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΝΗΣΣΑΝ" (ΚΟΙΝΩΣ ΚΆΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΠΙΑ). ΓΙΑΤΙ;;; ΓΟΥΆΪΙΙΙ;;;

      Διαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου